Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kıslar. Benim iki gündür midem bulanıyo yaaa. İlk aylardaki kadar şiddetli değil ama yine de ekmek türü bişey yemeyince geçmiyo. Ben zaten kilolarla uğraşıyorum. Böyle bişey olabilir mi yaa, devam edebilir mi sonuna kadar mafoldumben
Günaydın kıslar. Benim iki gündür midem bulanıyo yaaa. İlk aylardaki kadar şiddetli değil ama yine de ekmek türü bişey yemeyince geçmiyo. Ben zaten kilolarla uğraşıyorum. Böyle bişey olabilir mi yaa, devam edebilir mi sonuna kadar mafoldumben
ben 60a yaptırdım ayrıntılıyı..
engidi nisasum inş ikinizde güsel haberlerle gelirsiniz kıslarrrrr
kıs engidi çok pahalymış ya nerde bu doktor hangi hastane
benim de bulantılarım başladı gulicannn...bide yanmalarr...iişallah kesilirr...kıss sosyete pazarı war bugünn,git de bak bebekine ciciler all..
canım benim karnım acıkınca midem bulanıyor seninde ondan olmasınyerimseniben
bende ayniyim canim yine basladi diye korkuyorum bulanti var kusma yok ama yiyorum bu yuzden bulanti gecsin diye habire aynen dedigin gibi ekmek yemeyince gecmiyor...birde tuzlu biseyler....
he hee acıkabilecek kadar boşluk kalmıyo nerdeyse yaa canım. Saat başı bişey yiyom nerdeyse. delikafadulden
Aynen anlattığın gibi canım. Ay neyse o zaman bebişle bi alakası yok. Varsın bulansın napıyım yaw, bulandıkça yerim ben de ekmekleri zemuszemus
aman kızlar inş. önemli birşeyden ötürü miğdeniz bulanmıyordur
Gülican pazara akşama doğru çık çok sıcak dışarısı vereliniortak