2009 Ekim Anneleri

ayy kıslar çok geçmiş olsun ya doktorlarınıza söleyin belki bi fikir verir size bulantılar için:teselli:

ablamda bugun 4 boyutlu ayrıntılıya girecek şişlide özel bi yerde 120 tl

18-23 hafta detaylı fetal ultrasonografi yazıyo kağıtta. bu 4 boyutlu mu oluyo aynı zamanda şimdi canım ya.
ekranda yine siyah siyah mı izliycez. yoksa hani diğer türlü ten rengi yüz hatları falan belli olanlar varmış ölemiii..

Yaaa ben bitek ben de var sandım yaa dünden beri aklıma neler geliyo. Acaba içerde bebişe bişey oldu da benim mi haberim yok,ya zehirleniyosam diye düşündüm durdum. Tövbe Allahım yaa.
Kıss pazara gideyim diye düşünüyorum, ama bu sıcakta o kalabalık nasıl olur bilmiyorum

yok yafrımm bu sıpalar büyüdükçe mideye bindiriyolar ya,ondan yanmalar bulanmalar başladı zannımca..

bi göbek darbesiynen dağıtırsın kalabalığı noolceekk kaydirigubbakcemile3dün bütün gün gezdim tozdum heryerim ağrıyo,yoksa bugün ben de gitmek istiyodum..hiç gözüm almıo şimcik..belkim haftaya giderunn

Günaydın kıslar. Benim iki gündür midem bulanıyo yaaa. İlk aylardaki kadar şiddetli değil ama yine de ekmek türü bişey yemeyince geçmiyo. Ben zaten kilolarla uğraşıyorum. Böyle bişey olabilir mi yaa, devam edebilir mi sonuna kadar mafoldumben
benımde arada olmaya basladı ama cokd egıl ben cok fazla cektiğim için pek aldırıs etmemeye calsıyorum eskıye göre cok ıyıyım...
ama BEBEİŞLERIMIZIN SACLARI cıkıyor oda bulnatı yaparmıs dıye duydum ondan olabılr..belki

ben 60a yaptırdım ayrıntılıyı..
maasalalh zuzu nerede 60 yaptırdın... ayrıntılı zaten 4 boyutlu yuda içine almıyormı ya..okadar para vercem bıde 4 boyutlu dgeılse cok üzülürüm

he hee acıkabilecek kadar boşluk kalmıyo nerdeyse yaa canım. Saat başı bişey yiyom nerdeyse. delikafadulden
sık sık yıyın dıyorlar canım zaten...

Aynen anlattığın gibi canım. Ay neyse o zaman bebişle bi alakası yok. Varsın bulansın napıyım yaw, bulandıkça yerim ben de ekmekleri zemuszemus
:)))))))))))

mide yanması bende uzun zamandır var.. az ve sık yemke gecelrı cok yememek gerekıyormus... herkes kac kilo aldı kızlar..ben 5 bucuk almısım gözüm cok korktu yaa

4 BOYUTLU OLANLARI VE NORMAL OLANLARI AYNI ENGııDıCıM

2.düzey usg ayrıntılı ultrason siyah beyeaz bende ondan yaptırdım 78 tl ye

bide 2.düzey 4 boyutlu ayrıntılı var o renkli o daha pahalı oluo ama tek fark renkli olmasu

benımde arada olmaya basladı ama cokd egıl ben cok fazla cektiğim için pek aldırıs etmemeye calsıyorum eskıye göre cok ıyıyım...
ama BEBEİŞLERIMIZIN SACLARI cıkıyor oda bulnatı yaparmıs dıye duydum ondan olabılr..belki

maasalalh zuzu nerede 60 yaptırdın... ayrıntılı zaten 4 boyutlu yuda içine almıyormı ya..okadar para vercem bıde 4 boyutlu dgeılse cok üzülürüm

:)))))))))))

29 mayısta yaptırdım nisasum..ben ekranı göremedim,baksanız da anlıycanız şeyler olmıycak dediler..kasmadım ben de ii olsun da yeter dedim..bilemorum 3 mü 4 boyutmu yani..

62 ile başladım 71 im şuan.. 9 olmuş.. hatta sadece bu ay nerdeyse 4 kilo... bende elevit içiyom ondan mı acaba. yoksa bütüngün homini gırtlak değilimyani aralarda meyve ağırlıklı ve öğlden sonrada 1 bardak süt ile kurabiye ya da kek

bu kilolar nereye gıdecek sımdıden boyleysek son aylarad cok alınmıs ne yapacagız handancıgım

merhaba arkadaşlar bende ekim annesi olucam ALLAH 'ımın izni ile
darısı herkezin başınaa.s

hoşgeldin bebekii..aminn iişallahh..

kuzular 2 kilo aldım ben..yani bu sabaha kadar ööleydi..2,5 yada 3 oldum galiba..bikaç gün daha tartılıym da şişlik mi almışmıyım anlıyım

elevitten oluo sanırım nisasum , zuzu sen içionmu kıs elevit ne az almışın öle nası yaptın anlat bakım:))

bende çok yemiyorum ekmek çok az yiyiom sabah ögle akşam yemegi aralarda meyve süt öle kilo alcak bi yemem yok ama alıom elevitten kesin

hakkaten zuzu ne kadar şanslısın yaa. ilk hamilelğim de 20 kilo almıştım ben. ama o zaman 50 bile yoktum. sonra kendi kendine gitmişti koşuşturmadan... ama şimdi sanrırım top gibi olucam.

kızlar sizinkik elevittenmi ki acep..ben içmedim hiç..ama ela da içiodu yanılmıosam o da 2 kilo aldı..ben ilk baştan beri hergün düzenli 3 km yürüyüş yapıyorum..şu sıralar çıkamadım sadece..bi de ekmeği azıcık kaçırmaya başladım,bulandıkça ekmek yedim..son bi kiloda ondan geldi sanırsam..abur cubur yemedim,çikolata filan..çok meywe yedim...

Back
X