gulican kac kilo aldin canim....bu aydan sonra felaket kilo almaya basliycaz sanirim....
Canım bugün sabah itibariyle 6.600 g. ben gram gram hesaplıyomda delikafadulden .Ama sen 7 say nasıl olsa yarın öbür gün olurum.
yok yafrımm bu sıpalar büyüdükçe mideye bindiriyolar ya,ondan yanmalar bulanmalar başladı zannımca..
bi göbek darbesiynen dağıtırsın kalabalığı noolceekk kaydirigubbakcemile3dün bütün gün gezdim tozdum heryerim ağrıyo,yoksa bugün ben de gitmek istiyodum..hiç gözüm almıo şimcik..belkim haftaya giderunn
Ayy inşallah öyledir yaa canım, benim hemen aklıma kötü şeyler geliyo, kimseye de diyemiyom oturup ağlıyom sonra. Delimiyim neyim
benımde arada olmaya basladı ama cokd egıl ben cok fazla cektiğim için pek aldırıs etmemeye calsıyorum eskıye göre cok ıyıyım...
ama BEBEİŞLERIMIZIN SACLARI cıkıyor oda bulnatı yaparmıs dıye duydum ondan olabılr..belki
maasalalh zuzu nerede 60 yaptırdın... ayrıntılı zaten 4 boyutlu yuda içine almıyormı ya..okadar para vercem bıde 4 boyutlu dgeılse cok üzülürüm
:)))))))))))
Bebeğin saçları mı çıkıyo, anam ben kel bebek istiyodum yaa :kedi:
62 ile başladım 71 im şuan.. 9 olmuş.. hatta sadece bu ay nerdeyse 4 kilo... bende elevit içiyom ondan mı acaba. yoksa bütüngün homini gırtlak değilimyani aralarda meyve ağırlıklı ve öğlden sonrada 1 bardak süt ile kurabiye ya da kek
Ohhhh afiyet olsun canım, demek kurabiye ya da kek haa. Ben de bi kek çırpıştırıyım bari cokacimcoook
hoşgeldin bebekii..aminn iişallahh..
kuzular 2 kilo aldım ben..yani bu sabaha kadar ööleydi..2,5 yada 3 oldum galiba..bikaç gün daha tartılıym da şişlik mi almışmıyım anlıyım
Kıs Zuzuu bütün hamilelik boyunca mı 2 aldın. Tıçını kaşıı kıss, ben de maşallah diyim burdan