canım ben yarım ekmek ancak yiyorum kilo alımı masallah 8 kilo aldım simdiden eleviti kestirdi dr bakalım 1 haftadır içmiyorum bole giderse 90 kiloyla dogum yaparım 60 la başladım 68 kiloyum 8 kiloyu 2 ayda aldım :sinifsinif:
Bende 62 ile basladim 66 67 arasi gidip geliyorum...
sagol canım benim ya
evet canim insanin cani istiyor bende yiyorum bazen ozellikle isyerinde acikinca ekmek arasi yiyemeyecegim icin calisirken abur cubur yiyorum mecburen ama isten cikinca yememi duzene sokmak istiyorum...evet canim benimde 9 ocakti s a t bakalim once kim doguracakkaydirigubbakcemile3böyle şeyler tabiki kilo aldırıyo canım biliyorum ama öğleden sonra 5 çayı niyetine sütün yanında iki dilim keke yaa.o da o kadar yapmaması lazım kanımcaa.. mehay bu arada bizim günlerimiz aynıymış. 9 ocak s.a.t benim.
karpuzdan bisey olmaz sulu sulu ne guzel hem...serinletir ahh su bulantilar bir gecsede ekmegi azaltsam yaa..birde ekmegi azlticam diyordun dun cok yiyormussun gibi....benim gibi bulantilar yuzunden gunde 1-1.5 ekmek yesen intihar ederdin heralde:sinifsinif:yemegimizi yedik geldik kıslar 3 dilim kepek ekmegi yedim bende hep kepek yiyiom , mehaycım benimde bi günde yedigim ekmek yarımı buluodur yani akşamları bazen hiç yemiom cashmir gibi bulgur pilavi tüketiyorum genelde ya kıslar inanmıcaksınız dün akşam yarım karpuz yedim ya çüşş dedim kendimekaydirigubbakcemile3
tabii canım aç mı kalalım kaydirigubbakcemile5 valla ben karnımı doyurmadan kalkmadım hiç sofradan. acıktıkça meyve, yoğurt, sebze bol bol yerim. tıkabasa yani. ama faydasız şeylere el uzatmıyorum pek. her akşam koca bir kase yeşil salata ve gün aşırı semizotu salatası.yemek pilav derken davul gibi kalkıyorum yalan değil :roflol: 3-4 kg. aldım. vitamin hapı hiç vermedi doktorum.
ne guzel masallah canim....