2009 Ekim Anneleri

Kızlar ben yarın gelmeyebilirim amcam vefat etmiş oraya gideceğiz büyük ihtimal
Arkadaşım aradı ayrıntılı testinin sonucunu almış kötü çıkmış idrar kesesinde ve böbreğinde sorun varmış bebişin onada çok üzüldüm kabus gibi bir gün oldu yani.

canım başınız sagolsunnnn ,arkadaşınada çok geçmiş olsun inş çözülecek bi sorundur bunlar ya çok üsüldüm

Benim yerimede bin hihoyyyt

Hehe bayağı çok bindim herkesin yerine geçmiştir canım kaydirigubbakcemile5

canım ben demir içiyorum bi aydır..calsiyumu da ara ara unutmassam..şimdilerde magnesyuma başladım başka bişi içmiyorumm..elevit ne için ay:utangac:

Yaw ben de başka hiç bi vitamin içmiyom ek olarak. Sadece bu acaba kessem dr'a sormadan olmas ama dimi

kizlar gunde tam olarak ne kadar ekmek tuketiyorsunuz benim sanirim 1-1.5 ekmegi buluyor:kedi:

Canım ben normalde sabah kahvaltısında max. 3-4 dilim yiyorum, sonra hiç yemiyorum. Ama midem bulandığı gün 1 ekmeğe yaklaşıyorum, o da yemekle değil aralarda hep. Tabii ekmek yemiyom ama aklım fikrim pilav börek gibi şeylerde. Hiç bişey yemesem sadece sebzeli, etli değişik pilaflarla doyarım heralde :kedi:
kizlar en gec kacta yiyorsunuz aksam yemeginizi?????

Canım ben normalde 6'da evde oluyom. Kocişi beklemiceksem 7'yi geçirmiyorum. Ama onun 8 gibi çıktığı günlerde bekliyorum 8:30 ya da 9'da yiyebiliyorum

Arkadaşım aradı ayrıntılı testinin sonucunu almış kötü çıkmış idrar kesesinde ve böbreğinde sorun varmış bebişin onada çok üzüldüm kabus gibi bir gün oldu yani.

başın sağolsun canım. allah sabır versin sevenlerine. arkadaşın için de çok üzüldüm. umarım yoluna girer herşey.:1hug:

maşallah gözdecim şişko degilsin anacım irisin birazkaydirigubbakcemile3
o nedimekkk beeeeaaaa....
senağlamasenağlama
hem 1.71 boyla 70 kilo çokmu iri nan..küstüm iştee..:dilcikar::dilcikar:

pembemm başınız saolsunn arkadaşınada üsüldüm canm ama sen morlni bpsma öle stresli yerlerde fazla durma..kıslarr teşkr ederimm hepinizee beğendnz için..:asigim:

o nedimekkk beeeeaaaa....
senağlamasenağlama
hem 1.71 boyla 70 kilo çokmu iri nan..küstüm iştee..:dilcikar::dilcikar:

pembemm başınız saolsunn arkadaşınada üsüldüm canm ama sen morlni bpsma öle stresli yerlerde fazla durma..kıslarr teşkr ederimm hepinizee beğendnz için..:asigim:

benimde boyum 1.70 canim dur bidaha inceleyeyim seni 70 olunca nasil olucam hehehehe:jeyyar:

benimki kafasıne göre takılıo mehaycımkaydirigubbakcemile3 bazen sabah alarmım çalınca oda tekmemeye başlıo sesden rahatsz oluo galiba , öglen bi jimnastik yapar mutlaka sonra akşamda bi seansı var ama genelde saatleri belirsiz kafasına göre takılıo paşamkaydirigubbakcemile2

hadi nan bak komplekse bağlandım şimdii:=))))ayy bugün neşem üstmde allahım bozmasınn..şişkoda desen iride desen tınn anam tın:=)))))

mehay canm ekmekte birinci benmdr kesn sabah yarım ekmk yiyomm:=))))))tutamıom bu ara kendmi ben yaa..yada senden sonra benmdr kesn:=)

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize iyiki varsınız yoksa çekilmezdi bugün sizinle çene yapıp dağıtırım kafamı ben hepinizi çok seviyorum :1hug:

bende kras çok yiyorum bi otrşta yarm kiloyu geçik yiyom bi avuç kalıo bi kilodan sabahlarıda yarm ekmek yiyorum yarım dilim değil ha yarım ekmek yanii.hemde kızrtıp bol tereyğlıu ve tuslu...:=)))
napım dayanamıomm kızarmş ekmeğe:=)

Ohh afiyet şeker olsun cicim. Hanıma kızarmış tereyağlı ekmekler yetmiyo bi de üstüne tuss döküyomuş. :olmaz:

ImageShack© - Gallery
kıslarr nasıl benm göbişimm ve 7 kilo almşş bennn:=))))şişko ve makyajsızzz..olsun içimdeki melek varsn şişko etsnn..

Kıss ne şişkosu hepimiz aşağı yukarı aynıyız bence yaa. Ben bakıyom kendime ben de bööle gibiyim aşağı yukarı. Maşallah canım

Canım başınız saolsun, yakınmıydınız? Şimdi cenaze evine gidersen daha çok üzücü olur canım. Sen bilirsin ama dikkat et kendine biliyosun riskli haftalardayız. :CüvCüv:

ama canim sen zayif hamile kaldin benim gibi 62 degildinki...yani zayif hamile kalanlar normal kilosunda hamile kalanlara gore daha fazla kilo alirmis zaten..boyun kacti??

hehe ben de 62.5 lan hamile kaldım, bugün 69.1' di kaydirigubbakcemile3

Back
X