2009 Ekim Anneleri

kizlar melekleriniz en cok ne zaman tekme atiyor benimki yemeklerden sonra ve sessiz biryerde uzaninca

benim kızım sık sık tepikliyor annesini. yemeklerden sonra daha çok tabii ki :emir_bebek::nazar:

maşallah canancım:nazar: sonra bi ara duraklamaya girio geçen hafta bizim duraklama dönemiydi

hımm bunu bilmiyordum bak iyi oldu söylediğin. strese girerdim kesin. merci canım.a.s.

canim sismanligi takinti yapma bence yoksa hicbisey yemesende kilo almaya baslarsin...:oklava:psikolojik olarak etkilenirmis vucut;...a.s

katılıyorum kaydirigubbakcemile5

3 kilomuuu ne güsel yaaa.inş böle devam edersn canmm..pembe gel kıs bana ben av rupa yakasındaym oturur bu hatunlara burdan yasarıss.çatlasnlarr..hiç biri klıçını kaldrp buluşamadılarrr...millet kaynaşmş be bz daha yüzümüzü görmedkkk

gözdecim yanlış yazmışım onlar anadolu yakasında
ben zaten sana yakın sayılırım camlıkahve ışıklarda biliyorsundur. dün hatta akşam eve dönerken pazarın ordan geçince aklıma geldin görüşelim kıss yakınız biss sen tam olarak nerelerdesin pazara yakınmısın .

çarşambayı dion dimi yakınım kıs valla ben dumlupınar sokaktayım pazar bi sokak arkamda var ama pazara nerden girişe bağlı:=)))görüşelim şekerm valla süper olurr aslında çok yakınızz sen ben zeynep bu handanda uzak sayılmas ama adanalısı izin vermess:=))))))))))))))))))9

pembeinci başın sağolsun canım. bence de duanı et en güzel şey o. gidip de moralin bozulacaksa etkileneceksen hiç gitme bence de. ben de kaldıramam öyle şeyleri. etkilenirim çok.

sagol canım bakalım akşam eşimle bir görüşelim karar veririz..

hoşgeldin amazon kardeş bende 80 takıodum 85 oldu memişler ama bu gidişlen 90 olacaklar en büyük memeli hatun pempe aramızdakaydirigubbakcemile3

:mymeka: :mymeka: delü zaten ümitsizim bu konuda 60 kilo olmuşum hala aynı hala aynııı

kıs cashmir bu pembenin 70 imiş yeni 75 olmuş kıs sende vahimsin ama vahh vahh göççük memelerr sizikaydirigubbakcemile3

hee valla kıslar bende yakınım size aslında ama kocişim furur beni zaten sıcaklar başladı kocamın adana kafasını tutturmumkaydirigubbakcemile3

gülican kıs napaım yaa tutamıom kendimi ben yaa..boyna acıkıorumm..bu aralar böleymm yağ tuzz kızarmş ekmek hemide ne keyf alıom dünyalar benm oluo yemk yerken:)))

Valla ben de pilav vebörek yerken öyle oluyo, tutmasam bütün tepsi ya da tencereyi bitirebiliirim. Bazen diyo mki boşver bi daha ne zaman bööle iştahla canım çekcek, sonra diyom ki dur azcık sonra pişman olursun. İşte bööle 2 ileri bi geri 7 kilo aldık kaydirigubbakcemile3

kıs cashmir bu pembenin 70 imiş yeni 75 olmuş kıs sende vahimsin ama vahh vahh göççük memelerr sizikaydirigubbakcemile3

hee valla kıslar bende yakınım size aslında ama kocişim furur beni zaten sıcaklar başladı kocamın adana kafasını tutturmumkaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

çarşambayı dion dimi yakınım kıs valla ben dumlupınar sokaktayım pazar bi sokak arkamda var ama pazara nerden girişe bağlı:=)))görüşelim şekerm valla süper olurr aslında çok yakınızz sen ben zeynep bu handanda uzak sayılmas ama adanalısı izin vermess:=))))))))))))))))))9

görüşelim ben çok isterim sahi zeynepte yakındı. bizde toplanıp handana baskın yaparız kocası içeri almazsa apartmanın önünde otururuz ......

görüşelim ben çok isterim sahi zeynepte yakındı. bizde toplanıp handana baskın yaparız kocası içeri almazsa apartmanın önünde otururuz ......

hahahah balkondan el bombası atar size:roflol: ben size yeni resmimi koyum en iisi hasret giderelim kıslar canan sen hiç komuyıon kıs:mymeka:

Back
X