2009 Ekim Anneleri

ben daha bakmadım oralara sanada büyüyenim aynı yerden 400 tl alırız dio bakalım beşiklerin içinde yatagı nevresimi cibinligi felanda dahil , bide edirnekapıda demirciler sitesi varmış canan orayada bakmak lazımmış

ya kıslar bide bişi dicem benim canım bazen böle saçma sapan şeyler çekio hamburger fostfoodlardan yani ama yememek için tutuom kendmi bunlar gereksiz kilo yapmazmı bebege bi faydası yok demi ya off

bayağı gezeceğiz beşik için sanırsam şimdiden bakmak lazım. ablamın beşiği büyüyen beşik acaba onlar nereden aldı birde ona sorayım onlarda çok gezmişti. sanada haber veririm handan.

aa may god yes yes baby aynen bende duydum aybike orayıkaydirigubbakcemile3

saol cinancim bekliom haberini, efet baya bakcaz sanırım bunları ne zaman yapcaksak artık ya dogurcaz nerdeysekaydirigubbakcemile3

canan banada esas aşerme 5.aydan sonra olur dedi kıs hahahah netten bakıom ordada öle yasıo alla alla bende yeni başladı çünkü hiç yoktu

ya handan ne bilim hala şüpe var içimde kız değildir diye..
ben yeşil ve turuncuyu sevmem oyüzden ara renkte şeyler de almak istemiyorum
kızsa pempe erkekse mafi olucak hemen hemen herşeyi
3 temmuzda detaylı renkli fln olayına gircez ondan sonra emin olurum ozaman başlicam inş.
zaten baya hediyesi oldu :))
doktorum%90 kız demişti ama beni gören mümkün değil bu erkek diyolar kafam karışıyo haliyle:)

aybike sen öle dienlere hiç bakma canım göbek şekliyle alakası yok vucut şeklinden o yani , bunca zaman çıkmayan pipi daha çıkmaz bence kıs:)) sen al bişiler artık canım ya 3 temmuza çok var daha

kıslar bu arada benim göbegim diyarbakır karpuzu gibi sivrildikçe sivirililo artık patlıcak gibi oluom azcık yanlara gitse ne güsel olur ya off arkadan hamile oldugum belli bile degil ama yandan füze gibi ne olacam ben böle bilmiom:sinifsinif:

hahahah o kadarmı kıs vay adiler anlamıolar desene:)) yok benim baya belli canım bi ara resmimi koyarım ama çok sivri yani yukarı dogru çıkıo karnım nefesin daralıo ya , canım benim belim çok ince o yüzden böle çıkıo karnım seninde inceyse ondan sivri çıkarmış kız erkek olayı degil

Back
X