merhaba diyecem topik ama kimseler yok bu saatte dogal olarak herkes uykuda , ekim anneleri olarak binlerce sayfa doldurmusuz , herbirimiz farkli yerlerden baglaniyoruz ve ayni sayfada bulusuyoruz düsününce binlerce km mesafe var ama tek tusla görsel olmasa dahi yazilara hayatimizin en anlamli dönemini burada birlikte paylasiyoruz , bir yandan mutluluk bir yandan endiseler sorunlar , gunluk yasadigimiz fiziksel ve ruhsal degisimler , hepsi tek bir gun icin ve dünya ya gelecek yeni bir ömür icin , zaman gecmek bilmiyor kendi adima halbuki sabri ögrenmis sayiyordum kendimce , oysa simdi daha bir sabirsizlaniyorum buyuk korkular icindeyim hep ne olacak nasil olacak ne zaman olacak , ama mutlaka olacak hayirlisini istiyorum kendim ve herkes adina yarini hic bilemiyoruz , asla pesimist degilim optimist ve daima gulumsuyorum ,çünkü ALLAH çok büyük bunu yüreginde hissedince insan ve ona sigininca ondan gelen herseye raziyiz sükür bugunde bitti yarin yeni bir gun insallah , ve yine saglik yine nese belki huzun ve sorunlar hepsi burda birarada olacak iyi geceler ...
ve günaydin hayirli sabahlar ilk acan arkadasimiza ....