Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokmu ağrıyo..ne zaman enyakın kontrolün?? kötü düşünme..
hani kasık ağrısından cok kemik ağrısı gibi yoksa diyorum doğummu yapacam erkenden ya korkuyorum :bbo: sanki oralar hazırlık yapıyo gibi bişey
leğen kemği vs. bebişe yer açıp yavaş yavaş doğuma hazılık yapıyolar kuşum. kalçalar da genişler artıkın hepimizin birazçık.zaten bi kaç hafta sonra kasılma antremanları da başlayacak. bana da oluyor endişelenme doğal şeyler bunlar. hormonlardan eklemler de iyice gevşedi onun da etkisi var. :1hug:
dora doruk zirve demek şekerimm oğluşuma koycem ben ama yaa
madem ööle dinlenmeye çalış canım..neyseki az warmış kontrolüne..yani dayanılmaz bi ağrı değide oturdugum yerden kalktıgımda daha cok acıo kemiklerim, haziranın 18inde kontrolüm var ozaman soylücem bakalım. Ayrıntılıda rahim aşagıda limitte cok dikkat et demişlerdi ama ben bişeyde yapmıyorum cok ayaktada kalmıyorum hayırlısı bakalım...
inş. sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız .
cnm endişelenme bence.gebelik.org ye gir orda 21.hafta açıklamalarına bak.kasık ağrısından bahsediyor.yani dayanılmaz bi ağrı değide oturdugum yerden kalktıgımda daha cok acıo kemiklerim, haziranın 18inde kontrolüm var ozaman soylücem bakalım. Ayrıntılıda rahim aşagıda limitte cok dikkat et demişlerdi ama ben bişeyde yapmıyorum cok ayaktada kalmıyorum hayırlısı bakalım...
ANG€L;7427427 .!.:cnm endişelenme bence.gebelik.org ye gir orda 21.hafta açıklamalarına bak.kasık ağrısından bahsediyor.
bende buradayım şimdilik..nasılsınız kızlar..ben şu rahatsızlığım geçese tamamen daha iyi olucam sanki..hiç yaşamadığım hastalıklar yaşıyorum yarabbim..bebişim sağlıklı iyi olsunda çekerim napalım..:Saruboceq:
slm kızlar ben de geldim burdayım. bi kaç gündür giremedim nete kayınvalidemlerdeydim şimdi annemlere geldi. bugün gittik nil e alışveriş yaptık arabasıyla ana kucağını aldık...
sağol canım... canımız çıktı bugün dolaşa dolaşa.. yeni cicilerde aldım kendime gelince fotolarını şeker yollarımmmhayırlı olsun güle güle kullaını canım..