2009 Ekim Anneleri

kızlar ultrasondan geldik paşan 574 gr olmuş her şeyi gayet normal miş oktor burnu sana benziyor dedi ayy çok mutluyum erkek olduğu netleşti bi kere daha opuyorumnanaktan

kızlar ultrasondan geldik paşan 574 gr olmuş her şeyi gayet normal miş oktor burnu sana benziyor dedi ayy çok mutluyum erkek olduğu netleşti bi kere daha opuyorumnanaktan

:nazar: oh oh maaşallah ne güzel ya pazartesi olsada ben de görsem güzel kızımı bende merak ediyorum kaç gr opuyorumnanaktan

28.Hafta

Vücudunuz
Bebeğiniz tekme atmaya başladı. Bebeğiniz kaslarınızı ve içorganlarınızı tekmelerken rahatsızlık duymanız doğal. Artık bebeğiniz çok güçlü, hatta tekmelerini bazen kıyafetlerinizin üzerinden bile görebilirsiniz.

Bebeğiniz
Bebeğinizin ağırlığı yaklaşık 1100 gram. Başından - kalçasına uzunluğu 25cm. Toplam uzunluğu 35cm. Hareket ediyor, tekme atıyor ve müziğe daha da çok tepki veriyor artık.

Duygularınız
Bazen bebeğinizle haftada 7 gün 24 saat uğraşacak olma fikri size ve eşinize çok yorucu geliyor. Bebeğinizi karşılamaya hazırlandığınız şu günlerde böyle hisleriniz olması çok doğal. Rüyalarınızı ve endişelerinizi paylaşmanız hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.

İpuçları
Eğer Rh-negatifseniz hamileleğinizin bu aşamasında RhoGAM yaptırabilirsiniz. Bu sizin doğumdan önce duyarlı hale gelmenizi önler ve sizi rahatlatır.

ilk tam tekmeler 28. haftadan sonra geliyormuş kızlar.. bu bilgileri aldıgım sitede guzel paylasım yapmıslar
http://www.genckolik.net/bebegim/85102-hamilelik-takvimi.html

Selam kızlar ben geldım
ama hıÇ ıyı deĞılım sabahtan berı karnım Çok aĞrıyor sankı adet sancısı gıbı Çok korkuyorum bazende gÖbek delıĞımde hıssedıyorum aĞrıyı ve sabahtan berıde geÇmedı..

Selam kızlar ben geldİm
ama hİÇ İyİ deĞİlİm sabahtan berİ karnım Çok aĞrıyor sankİ adet sancısı gİbİ Çok korkuyorum bazende gÖbek delİĞİmde hİssedİyorum aĞrıyı ve sabahtan berİde geÇmedİ..

canım benimde ağrılarım oluyor ama üşütmekten başka birşey değil..merak etme doktorada gittim ben..ben 1 haftadır çekiyorum belim karnım böbreğim..geçmiş olsun a.s.

canım benimde ağrılarım oluyor ama üşütmekten başka birşey değil..merak etme doktorada gittim ben..ben 1 haftadır çekiyorum belim karnım böbreğim..geçmiş olsun a.s.

YA NE BİLİM İLK DEFA BÖYLE BİR AĞRI OLUŞTU KARNIMDA KORKTUM BENDE..
DÜN GECE DUŞ ALIP YATTIM PENCEREDE AÇIKTI ACABA ONDAN MI KARNIM AĞRIYOR YANİ..:kedi::kedi::kedi:

YA NE BİLİM İLK DEFA BÖYLE BİR AĞRI OLUŞTU KARNIMDA KORKTUM BENDE..
DÜN GECE DUŞ ALIP YATTIM PENCEREDE AÇIKTI ACABA ONDAN MI KARNIM AĞRIYOR YANİ..:kedi::kedi::kedi:

canım ondandır işte..iki katı daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor ama arada kaçırıyoruz işte :kedi:
geçmiş olsun sakın kafana takma..a.s.

merhaba kıslarr bugün oğluşumla randevumuz vardı doktor teyzemize gittik veee aylık bakımımızı gerçekleştirdik allaha şükürler olsun herşey yolunda oğluşum bugün itibariyle 563 gr 28 cm gelişimi gayet düzeyli devam ediyor pazartesi günü renkli doblere gireceğiz sabahtan bakalım çook şeker ay doyamadım bakmaya valla

merhaba kıslarr bugün oğluşumla randevumuz vardı doktor teyzemize gittik veee aylık bakımımızı gerçekleştirdik allaha şükürler olsun herşey yolunda oğluşum bugün itibariyle 563 gr 28 cm gelişimi gayet düzeyli devam ediyor pazartesi günü renkli doblere gireceğiz sabahtan bakalım çook şeker ay doyamadım bakmaya valla

ne güzel canım çok sevindim .bende pazartesi günü detaylı ultrasyon çekildim herşey normalmiş.allaha şükür.

Back
X