2009 Ekim Anneleri

gizem maşallah paşana yaa yarım kiloyu aşmış :nazar::nazar::nazar:
bende pazartesi günü gidicem ayrıntılıya bakalım benim kızım ne kadar olmuşş..

günaydın güzeller nasıl keyifler dicem birileri gelince okur çok erkenciyim her zamanki gibi hehe bugün össye girceklere başarılar şimdiden ben hala istde annemdeyim ayın 25inde tetenoz 2.aşımız var onuniçin burdfaytım bebegim 568grdı enson 22+4te 29 cm di öpüyorum sizleri kocaman kızımla ben

günaydınnnnnnnnnnnnyerimseniben.......
herkese iyi pazarlar............
musyascım maşallah bebişineeyerimseniben

uykusuzluk dışında iyiyim canım...bebişin hareketlerinden dolayı uyuyamıyorummm:1no2:
sen nasılsın canım..nasıl gidio hamişlik....:asigim:

iyiyim bende sağol
benim bebişte hareketlenmye başladı .çok şeker ya
ben 23 haftalık oldum .bebiş erkek
geçen hafta detaylı ultrasyonum da çekildi herşey normalmiş çok şükür.
1 ay sonrda şeker yüklemesi yaapılacakmış
.sen nasılsın bebişin nasıl .neler yapıyosun .

ii pazarlar kıssslarrrr nerelerdesiniz yaaaaffffff anlasıladı bu yaz burda birilrini bulmak zor olacak sanırım:)))

iyiyim bende sağol
benim bebişte hareketlenmye başladı .çok şeker ya
ben 23 haftalık oldum .bebiş erkek
geçen hafta detaylı ultrasyonum da çekildi herşey normalmiş çok şükür.
1 ay sonrda şeker yüklemesi yaapılacakmış
.sen nasılsın bebişin nasıl .neler yapıyosun .
canım dediğim gibi uykuuszluk dışında süperim...:nazar:
benim bebişimin cinsiyeti hala belli değil...18 de dr.gidicem hem şeker yüklemesi hemde rutin kontrolüm var inşlahhh bu gittiğimde tammm belli olur....:Saruboceq:
beryalcim bebişinin sağlığının iyi olmasına çok sevindimmm...maşallah oğluşunaa:nazar:

slm hala kimse yok mu yaffff:))))

selduscum iyi pazarlar canım....
hafta sonu olduğu için kimsecikler yok bence...herkes gezmededirrr:1rolleyes:bizde birazdan çıkacağız hazırlanabilirsekkk:1rolleyes:

maşallah musyascımm canımmm sana ve bebişine

naloşum bizde dün doktora gittik bebişimi gördümm çook şeker olmuş kocaman pazartesi günü de renkli doblere gircez allah nasip ederse

herkese günaydın kısslar nasılsınız bakalımbu sabah..benim sanki midembulanıyor alsizim cok:((((

Back
X