Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kıslar bişey soracam size sizinde bacaklarınız ayrılıyormus gibi oluyormu..ben dım atarken ya da oturdugum yerden kalkarken sanki iki bacagımı ayırıyorlarmıs gibi hissediyorum size de oluyormu?
ela cım hoşgeldin cnm. Haklısın bugün sana çok zor gelir çalışması..
günaydın kızlar nasılsınız bakalım herkese hayırlı sorunsuz bi hafta diliyorum elacım hoşgeldin canım tatil nasıl geçti a.s.
hoşbuldum cnmŞeniz tatil cumaya kadar iyiydi, kaynanacımın sorunlarından bıktım:mymeka: bende duygusal bi dönemde olduğum için dayanamadım ağladım, oda gününden 2 gün önce bize kırgın gitti, belki doğumada gelmez:1closedeyes:
günaydın kıslarrr bizde oğluşumla şimdi doktordan geldik doblere girdik geldikk herşey ylunda allaha şükürler olsunn kalp ve kan akışında,tansiyonumda herhangi bişi yok aman amannn çook şükür
galiba bu hafta sonu görümce ve kaynanalarla kırgınlık yaşama hafta sonuymuş elalı kaynanası ile kırgınlık yaşamış bende hepsiyle var mı başka bizim gibi
Günayydın canım gözünaydın. Bu dobler ne içinmiş benim dr. bahsetmedi öyle bişiyden :sm_confused:
gözün aydın gizem maasallah size ozaman....![]()
Ayy kızlarr gelmessede gelmesin doğuma napim kendi bilir:1closedeyes:
kayınpederle sorunlu bayaa sorunlu bi dönemdeler bu yaştan sonra ayrılmaya kalkıyo, biz zaten 1 hafta azcık kafamız dağılsın tatil yapalım dedik her saat başı onun sıkıntısını dinlemekten sıkıldım walla, eşiminde olanlar tansiyonunu 15lere çıkardı bayaa oda kötü oldu en son artık dayanamadım eşime bişey olcak diye korktum ağlama krizine girdim, bisüre bebeğimin hareketlerini hissedemedim korktum, sağlık ocağına gittik duyduk kalp atışlarını rahatladım:Saruboceq: sonra eşimee kızdım ben hep senin yüzünden kendine dikkat etmiyosun bizi düşünmüyosun diye, oda duydu bunu üstüne alındı benim biletimi öne alın dedi eşimde dur anne diye hiç ısrar etmedi belkde onada bozuldu, sonra gecenin bi yarısı otobüse bindirdik bana yolcu etmeye gitmek için çıkarken sen zahmet etmeseydin dediben gider ayak hiç bşey demedim olaylar büyümesin diye gitti...
Belkide bölesi daha iyi oldu eğer kocasından ayrılırsa 1-2 sene onu idaree edecekmişizz hiç edemem walla:umursamaz: