2009 Ekim Anneleri

ben kacıyom kısslar temizlik işlerim var yerimseniben görüsürüz size ii sohbetler:)))

Günaydin ekimin guzelleri herkese merhaba iyi bir hafta diliyorum , ....opuyorumnanaktan

benim ara ara bacaklarim ayaklarim agrimaya basladi geceler pozisyon bulup ta uyumakta zorlaniyorum bir sag bir sol bacaklarimin arasina yastik koyuyorum yatakta resmen güresir oldum , sol tarfa yatmaya gayret ediyorum ama biktim uykum deliniyor simdiden kendimi agir hissediyorum sabah tartiya ciktim 64 kiloyu gecmisim nerdeyse 7 kilo aldim , bacaklarimda su var kesin sisiyor ayaklarimin alti ,mirmirmirmir

günaydın ilkaycımmm bende öleyim dönmedolap gibi dönüyorum yatakta sonra üzülüom bebegimde içerde dönüo benle die uyuyamıyorum bi türlü bazen düz yatıom napım offf , benimde akşamları şişio ayagım bütün gün masa başında otutmaktan 1 saat havaya dikiom inio sende öle yap
kızlar bende öyleyim gece rahat uyyamaz oldum ama çaresi az da olsa var bacak arama doğru tam göbek altıma yastık koyuyorum biraz rahatlıyorum deneyin sizde bence.
bende bugüne kadar 8 kilo almdım
Kısslar ben geçen hafta evdeydim yaa, bi de şu elevit kilo yapıyo falan diye konuştuk. Kimseye kötü örnek olmayım ama, almadım bir hafta vitaminimi, nasıl olsa yediklerime evde dikkat ediyom diye. Hiç kilo almamışım geçen hafta. Ben hergün tartıldığım için biliyom. Mutlaka alıyodum her hafta hatta 100 gr eksik geçen haftadan yaa. acaba tesadüf mü? :uhm: ama bu hafta yine başlıcam ilaçlarımı almaya dr. sormadan cesaret edemem bırakmaya, sonra pişman olmayım zemuszemus

canım ben 5 aya kadar hiç kilo almamıştım elevit kullandığımdan beri bir buçuk ayda 6 kilo almışım doktorum hemen bırak dedi zaten kiloluyum daha da aldım kilo.ilk 5 aya j-kadar ne güzel dikkaet ediyordum almıyordum ama doktrum da dedi elevit çok kilo yapıyormuş.

Bana niye vermiyo ya bunları. acaba elevitte var diye mi. Kesin konuşmam lasım dr la. Magnezyum da istiyom demir de kalsiyum da :umursamaz:

Bana niye vermiyo ya bunları. acaba elevitte var diye mi. Kesin konuşmam lasım dr la. Magnezyum da istiyom demir de kalsiyum da :umursamaz:

canınmı çekti şekerimm zemuszemus kramp girmiosa magnesyum wermemmiştir..calsiyumu ben kendim istedim süt müt içmiorum dedim..

canım ben 5 aya kadar hiç kilo almamıştım elevit kullandığımdan beri bir buçuk ayda 6 kilo almışım doktorum hemen bırak dedi zaten kiloluyum daha da aldım kilo.ilk 5 aya j-kadar ne güzel dikkaet ediyordum almıyordum ama doktrum da dedi elevit çok kilo yapıyormuş.

Yaaaa :1shok: Gerçi ben ilk aydan beri kullanıyorum ama o zamanlar bulantılardan pek bişiy almadı. Bulantılar biter bitmez coştu birden. Demekki hem normal yemek yiyip hemde bütün vitaminleri ekstra alınca löp löp et oluyo kaydirigubbakcemile3
Hain dr. bi de bana hiç demiyo ki vitaminler kilo aldırır diye. Her gittiğimde yemene dikkat etmen lazım hızlı kilo alıyosun diyo. Valla çok yemiyom diyom inandıramıyom yanii :olmaz:

kızlar bu şeker yüklemesi hastanede mi yoksa sağlık ocağındamı yapılıyo. doktorum daha bana bişey demedi yaw
canım doktrounu ara sor devlet hastanelerinde de yapılıyo .
evet canım demir hapı ve calsiyum içiom suda eriyenlerden günde birer tane elevit gereksiz oldu bence inş bırakabilirsin derde bırakırım bakalım

canım demir hapıyla kalsiyum ve magnezyum alınması sakıncalıymış.
sen doktoruna sor istersen

beryalcim nası yani doktrorum demir hapını ve calsiyumu verdi zaten ama aynı anda içmiorum ki damir sabah aç karna calsiyum akşam tok karna

bide balık hapı isticem balık yemiyorum ne zamandır gerekiosa içim die bakalım

canınmı çekti şekerimm zemuszemus kramp girmiosa magnesyum wermemmiştir..calsiyumu ben kendim istedim süt müt içmiorum dedim..

Heeee.demek kramp için veriliyo,yok canım yaw bana daha kramp girmiyo ondan vermedi demek. ama şimdi baktım da elevitte varmış zaten hepsi. Bi de ayda bir B12 iğnesi oluyom ben. Baksanıza elevitin içeriğine bi ben yokum yuhh. Yediklerimiz nolcak yani.

Formülü :
12 Vitamin:
A vitamini (retinol) 4000 I.U. (1201.2µg),
B1 vitamini (tiamin HCl) 1.6 mg,
B2 vitamini(riboflavin) 1.8 mg,
B6 vitamini (piridoksin HCl) 2.6 mg,
B12vitamini (siyanokobalamin) 4 µg,
C vitamini (askorbik asit) 100 mg,
D3vitamini (kolekalsiferol) 500 IU (12.5 µg),
E vitamini (a-tokoferol asetat) 15mg,
biotin (B8 vitamini) 200 µg,
kalsiyum pantotenat (B5vitamini) 10 mg,
folik asit 0.8 mg,
nikotinamid 19 mg.

4 Mineral:
Kalsiyum 125 mg,
demir 60 mg,
magnezyum100 mg,
fosfor 125 mg.

3 Eser element:
Bakır1 mg,
mangan 1 mg,
çinko 7.5 mg.

ATC SINIFLAMASI - A - SİNDİRİM SİSTEMİ VE METABOLİZMA
A11 VİTAMİNLER
A11A MÜLTİVİTAMİN KOMBİNASYONLARI
A11AA Mültivitamin-mineral kombinasyonları
A11AA03 mültivitamin pronatal

beryalcim nası yani doktrorum demir hapını ve calsiyumu verdi zaten ama aynı anda içmiorum ki damir sabah aç karna calsiyum akşam tok karna

bide balık hapı isticem balık yemiyorum ne zamandır gerekiosa içim die bakalım

Canım balık hapı da kilo aldırmasın. Sonuçta içindeki omega-3 için yiyos balığı. O da yağ yani. Ekstra alınca ben de düşündüm de korkuyom valla.-tatlicadiarzu- Hergün iki ceviz kırıp yiyorum. yerine geçmez belki amma teselli işte.
Kızlar bi de bu çiğ badem olayı var, çok faydalıymış hamilelikte tüketmek gerekiyomuş. Kaç yerde kulağıma çalındı ama ne faydası var bilmiyom. Siz duydunuz mu?

ay ne bilim gülican ya ne etcemizi şaşırdık kaydirigubbakcemile çig badem nasıl ya ben badem yiyiom kuruyemişcilerdekinden çigi nasıl

Canım balık hapı da kilo aldırmasın. Sonuçta içindeki omega-3 için yiyos balığı. O da yağ yani. Ekstra alınca ben de düşündüm de korkuyom valla.-tatlicadiarzu- Hergün iki ceviz kırıp yiyorum. yerine geçmez belki amma teselli işte.
Kızlar bi de bu çiğ badem olayı var, çok faydalıymış hamilelikte tüketmek gerekiyomuş. Kaç yerde kulağıma çalındı ama ne faydası var bilmiyom. Siz duydunuz mu?

çiğ bademmi..hiç duymadımmm

ay benim tickerim yine niye görünmüo yaa...2 gün üstüste girmiyim küsüo çatlak:))) sizdede görünmüo demi benim tickerimm

Yaaaa :1shok: Gerçi ben ilk aydan beri kullanıyorum ama o zamanlar bulantılardan pek bişiy almadı. Bulantılar biter bitmez coştu birden. Demekki hem normal yemek yiyip hemde bütün vitaminleri ekstra alınca löp löp et oluyo kaydirigubbakcemile3
Hain dr. bi de bana hiç demiyo ki vitaminler kilo aldırır diye. Her gittiğimde yemene dikkat etmen lazım hızlı kilo alıyosun diyo. Valla çok yemiyom diyom inandıramıyom yanii :olmaz:

canım benim doktorum dedi eğer herşeyi doğru oranda yiyosan vitamine gerek yok dedi.ben vejeteryanım onun için bile ek vitamin vermedi.bol bol mercimek bulgur pilavı kuru fasulye ye onlardan al vitamin dedi.çünkü günde fazladan 1 bardak süt veya yoğut yemek ve yeterli meyve yemek yetrli oluyormuş.yani iki kişisin diye 2 kişilik yemek yanlışmış.sadece normal yemene artı olarak süt yoğurt ve meyve sebzeyi arttırmak yeterliymiş ve günde 1 avuç kadar fındık yada cevi zde çok faydalıymış.bol bol su iç.günde en az 3 litre.hem bebek hemdde senin için çok faydalı.
eğer yeterli besleniyosan ek vitamin alma tatlım .
doğal olarak besinlerden al vitaminlerini hemde fazla kilo almamış olursun .ben kestim bütün vitaminleri tek sabah aç karnına kan hapımı içiyorum

ay ne bilim gülican ya ne etcemizi şaşırdık kaydirigubbakcemile çig badem nasıl ya ben badem yiyiom kuruyemişcilerdekinden çigi nasıl

çiğ bademmi..hiç duymadımmm

Kuruyemişçilerde satılanlar kavrulmuş oluyo ya. Onun kavrulmamış olanı da var. Ben pilava koymak için falan almıştım da. acaba hamilelikte tuzu falan olmasın diye mi yoksa pişince içindeki bişiyler mi azalıyo diye merak ettim. Bi kaç yerdede dr.lar falan bahsetti de. Ben bi araştırıyım bakıyım

canım benim doktorum dedi eğer herşeyi doğru oranda yiyosan vitamine gerek yok dedi.ben vejeteryanım onun için bile ek vitamin vermedi.bol bol mercimek bulgur pilavı kuru fasulye ye onlardan al vitamin dedi.çünkü günde fazladan 1 bardak süt veya yoğut yemek ve yeterli meyve yemek yetrli oluyormuş.yani iki kişisin diye 2 kişilik yemek yanlışmış.sadece normal yemene artı olarak süt yoğurt ve meyve sebzeyi arttırmak yeterliymiş ve günde 1 avuç kadar fındık yada cevi zde çok faydalıymış.bol bol su iç.günde en az 3 litre.hem bebek hemdde senin için çok faydalı.
eğer yeterli besleniyosan ek vitamin alma tatlım .
doğal olarak besinlerden al vitaminlerini hemde fazla kilo almamış olursun .ben kestim bütün vitaminleri tek sabah aç karnına kan hapımı içiyorum

Kulağa çok mantıklı geliyo canım. Heralde dr. bu kız işe gidiyo dikkat edemez beslenmesine deyip garantiye almak için dayıyo vitamini. Bu yazdıklarının hepsini yiyom ben bol bol yaa :1no2:

Back
X