2009 Ekim Anneleri

maşallahhh oğluşuna...

kuzum kilo aldırmasmı o..bi de ööle deniyim bakiimm ama ben o nesquikleri çerez niyetine yerim soona awuç awuç bilorum..soora da şişerim senin canına okurum lülülülülülü

Kıss yarım kilo süte 1 bilemedin 2 kaşık koyuyom. Hem demir ve kalsiyum takviyelisinden aldım. Çok yenirse kilo aldırır kanımca kaydirigubbakcemile2
kıslar ya çoook dertliyim çooookk senağlama bendeki şansa bakın şimdiye kadar hiç farketmemiştim eşimle kontrole gittiğimizde doğumada siz gireceksiniz dimi diye sordu dr yok ben giremiyorum dedi bende 21 haftalık hamileyim dedi hiç anlamamıştım şimdiye kadar. Söylemedimmi size dedi belki aynı gün doğururuz oyüzden sizi diğer arkadaşıma devredicem dedi herkese söylüyorum kime söyledim kime söylemedim unuttum dedi napcam benyaa şimdi bidaha dr bulup ona nasıl güvencem buna alışmıştım senağlama

Anaaa şansa bak aynı haftalardasınız. Gerçi daha iyi anlar seni, sor bakalım o kime doğurtturcakmış, sen de ona gidersin. Nasıl olsa en iyisine gitcektir yerimseniben

yaw inşallah benim dr. da hamile falan değildir. Aklıma takıldı bak şimdi. Gerçi karnı filan çıkmamıştı daha ama kafamçokkarıştı

sağolun kıslarr valla işte doğadan alın yeter bence son üç ay ne olur bilmiyom ...

Valla bendeki eşşek şansı başka bişi deil. Beryalcim Özel Gazi hastanesine gidiyorum ben. Drumun sat 13ocak benim 18. kendisi de buralara uğruyorsa eğer ekim annesi olucak sevgilerimi gönderiyorum kaydirigubbakcemile5 zamanlamamız harikaymış ne diyim onunda dr unu sorsam söler belkim gerçekten yanyana doğururuz kolay doğum tekniklerini anlatır bi yandan iyide olur bi yerde kaydirigubbakcemile3 ben gerçekten içime sinecek bi yer bulmam gerek acil

Valla bendeki eşşek şansı başka bişi deil. Beryalcim Özel Gazi hastanesine gidiyorum ben. Drumun sat 13ocak benim 18. kendisi de buralara uğruyorsa eğer ekim annesi olucak sevgilerimi gönderiyorum kaydirigubbakcemile5 zamanlamamız harikaymış ne diyim onunda dr unu sorsam söler belkim gerçekten yanyana doğururuz kolay doğum tekniklerini anlatır bi yandan iyide olur bi yerde kaydirigubbakcemile3 ben gerçekten içime sinecek bi yer bulmam gerek acil

şeker bende gazi hastanesine gidiyom çiğdem hn da çok ii ona geç istersen ama sakın serdar beye geçme :olmaz:

kendi kendini doğurtur belkimmkaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım özel karatş ve kocaman hastanesi iyiymiş bende ikisinden birine gidicem doğumiçin .hatta 1 ay sonra gidip bakıcam hastaneye doktorla da tanışacam

ben hiç bir vitamini içmiyorumm kıslarr alaha şükürler olsun oğluşumda gayet sağlıklı bilmiyom yediklerinize dikkat edin yeterr gerisi boşşş o vitaminleri içeren şeyler yiyin araştırın ama aklınızda olsun benhhiç bişi kullanmıyom ve bugün itibariylemeleğim sabah ölçüldü 28 cm 608 gr :nazar:
gizoşummmmmmmm masallah oglusunaaa :nazar:

iremcimm valla ben doğum içinde oarayı düşünüyom gayettende memmnunum

naloşummmmmmmm sağol kuzummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yemekleri yedinis mayıştınıs kanımcaa..elaa çok mu yoğun yafrim işlerinn

kizlar selam nasilsiniz?
yaa bisey dicem.. hani gecen yazmistim ya süt geldi gögsümden diye.. her gece bi kac damla akiyor camasirima.. büyüklere soruyorum normal diyorlar.. gecen bi ebeyi aradim oda bazilarinda erken olur dedi.. ama sizlere soruyorum yok öyle bisey diyosunuz.. sütyenimde her sabah bi kac damla sari lekeyle kalkiyorum..

kizlar selam nasilsiniz?
yaa bisey dicem.. hani gecen yazmistim ya süt geldi gögsümden diye.. her gece bi kac damla akiyor camasirima.. büyüklere soruyorum normal diyorlar.. gecen bi ebeyi aradim oda bazilarinda erken olur dedi.. ama sizlere soruyorum yok öyle bisey diyosunuz.. sütyenimde her sabah bi kac damla sari lekeyle kalkiyorum..

Canım bende de yok henüz, ama bazılarında erken oluyomuş normal diye biliyorum ben de

kizlar selam nasilsiniz?

bende yok ama geçen gün birileri daha geldi diye yazmıştı..bu haftalarda gelebilirmiş accık,nette de yazıodu..

Canım bende de yok henüz, ama bazılarında erken oluyomuş normal diye biliyorum ben de

bende yok ama geçen gün birileri daha geldi diye yazmıştı..bu haftalarda gelebilirmiş accık,nette de yazıodu..

iyide kizlar ben sizden epey bi gerideyim.. korkuyorum bazen.. aksamüstü gidicem sanrim bi doktora.. neymis nedeni erken gelmesinin bi ögreneyim..

Back
X