Yaaa kızlarr blöf yapmıyo sanırım, adam bunu defelarca aldatmış bu zamana kadar dayanmış 64 yaşından sonra zor geliyomuş...
yaaa tamam belki haklı olabilir kendine ait bi kooperatif evi var ama henüz borcu var kendi emekli, emekli maaşını oraya verse elinde bişey kalmaz...
bi iki sene dişimi sıkıp şu borç bitene kadar dayanim demiyo...
eşimee olmaz kesinlikle diyom, aynı şey senin annene olsa diyo, bide öle düşün diyo...
ama benim annem onun annesigi gibi herşeyi ben biliyorum havasında değilki, her lafında laf sokmuyoki, yapıcı olmaya çalışır yıkıcı değil...
atsan atılmaz satsan satılmaz diyo haklı, amaa ben şunu biliyorum kesinlikle biarada olmazz, çünkü ne zaman uzun süreli (max-1 ay) biaraya gelsek sorun çıkıyoo...
offf offf içimden böğüre böğüre ağlamak geliyosenağlama
eşiminde canı çok sıkkın benim üstüme gelemiyo, hamileyim diye...
peki yaa doğumdan sonra????????
sordugum sorunun cevabini once yazmissin , seni anliyorum tatlim , esinde mecbur kaliyor sanirim annesi sonucta arada kaliyor esin , bence ona tatli dille yaklas annesi olursa huzurunuzun falan olmayacagini soyle offf karisik bir durum benim esimin ailesi Turkiyede oldugu icin pek gelin kaynana olamadik yilda bir defa goruyorum misafir gibi ama yinede sitemkar oluyorlar kayinvalideler