2009 Ekim Anneleri

kıs ne dinlenmesi tam koydum popomu yatağa bi belm ağrıo dedim kmse gelmesn bras yataım akşamda 3 bçkta kalktım ayağa boyna tuvalete gttim..hernese pat kapı çaldı yaşlı babannemzz var bzm o geldi ahanda şimdiiiii gitti bende o arada evi süpürdüm ıspanak yaptım bide bulgur pilavı yaptım.çorba saten bzden eksik olmas dünden var aman tamm işte daha ne ayaklarm felaket ağrıyo ıspanak ayıklaması çok zor bee off öldüm resmen 40 kere yıkamk lasım anam..nbi bakım size dedim gidcem brasdan yatmayaa..

Ohh hem işleri bitirmiş, hem bi de misafir çıkarmış aradan. Yatmayı çok tan haketmişin güselim.
Bis daha işyerinde sürünüyos eve gitcess yemek yapcas. Ama ıspanak yapamam valla 40 kere yıkayamam şincik. Bana şööle kolay 5 dk. da düdüklüye atacağım yemekler lasıım.
Yaw bi de ben evde hiç balık yapamadım daha acaba alıp buzluğua koysam ara ara pişirip yesek besin değeri azalır mı ne dersiniz

balıkta yemk lasımmış ya özellkle somon balığı o çok faydalıymşş saten ben ne balık ne bişi folik bile içmedm düzgün..sinrleri bozuk olcak bebemn benm yaa..:(
canm balık al at buzluğaa..ay ayrına balık ypalım bsde yaa..

zuzu kıs sorma geçen pazara kocacımı yolladım ben gtmedm çarşamba günü sebze al dedim adama oda almş ıspanak bezelye ne varsa sebzeden ama görsen ben ıspanak yerne semzotu yapıomm omega 3 var dr kesnlkle yiyin ıspank yada semz dio.hernese anam ıspanağı görsen tuhaf bişi bezelyenn içlernden tanelri zor çıktı herifi yollarsan böle olurr..hernese 1 kilo ıspanktan 2 tabak anca çıkarr ayıkladım iyilerni seçtimm içinden öldüm resmne yaa.

Ben de kışın da ayıklayamıyom yaa. Pazı yapıyos onun yerine kaydirigubbakcemile3
Hele bezelye barbunyayı aynı gün ayıklayıp pişiremiyom valla. Akşam otururken ayıklayıp ertesi güne pişiriyom ben anca.
hımm benimde buzlukta ıspanagım var ayıklanmış bende onu yapım bari akşama kaydirigubbakcemile3

Vay vayy ne hamarat karular var. Ne ara ayıkladın da koydu kıs buyrunnnnnnnnn

balıkta yemk lasımmış ya özellkle somon balığı o çok faydalıymşş saten ben ne balık ne bişi folik bile içmedm düzgün..sinrleri bozuk olcak bebemn benm yaa..:(
canm balık al at buzluğaa..ay ayrına balık ypalım bsde yaa..

dert etme güzelim ayrıntılı da bişiy çıkmadı yaa. artık folikle işimiz tamam. ama balık özellikle son 3 ayda lasımmış. Beyin gelişimi için.
Ben de somon alıyım diyom. Bazen kociş akşam yemeğine olmuyo. O günlerde hazır temiz balık olursa dolapta koyarım teflona yavaş yavş pişer yerim diyom. Kocişe her hafta yediremiyom da midesi bulanıyomuş kaydirigubbakcemile3

yaa bugün bende yemek yapmak istiyom ama ne yapcam acaba.. bir fikri olan var mı..??

Bugün yemek yapmak istiyorum derken. :uhm: Diğer günler ne yapıyonuss şekerim kafamçokkarıştı
Benim de evde kabak var onu ne yapsam diye düşünüyorum. Yanına da bulgur pilavı yapcam, bi de yoğurt. Ama kabağı nasıl pişirsem acaba

yemesse yemesn hayatım o.sen mahrum brakma kendini.tamam işte 3 ayımzz kaldı bundan böle başlayalım yemeye haftada bir somon günmüz olsun..anam bana sebze versnler tamadrr hiç etle tavukla işim olmas aramam 40 yıl yemesem ama bu erkekler hep böle nedense sebzeye balığa alerjileri var kırmızı etsz yapamaslar ne anlıolarsa..

ayy kıslar kışın bende bolbol balık yedim ama havalarda ısındı insanın yiyesi gelmio napcaz ya

İşte ben normal diğer yemeklerin yanına bi parça balık yapsam diyom. Tavuk gibi yani. Buzlukta birer porsiyonluk temiz balık olursa...
Yoksa salata balık olayına girince ben de pek bfazla yiyemiyom ya. zaten onu da hep dışarda yiyom mecbur kociş de geliyo. Pek pratik olmuyo yanii

mücver yap kabaktan hayatım yada naneli yemek yapablrsn başkada bişi olmass aslında olur ama çok uğraştrr bulgur pilavınıda domatesli biberli yapp çok güsel oluı..

Av yasağı varmış çoğu balıkçılar kapalı bizim evin orada bir tane açık var ben oradan somon yada çupra alıyorum haftada 1 kere

yemesse yemesn hayatım o.sen mahrum brakma kendini.tamam işte 3 ayımzz kaldı bundan böle başlayalım yemeye haftada bir somon günmüz olsun..anam bana sebze versnler tamadrr hiç etle tavukla işim olmas aramam 40 yıl yemesem ama bu erkekler hep böle nedense sebzeye balığa alerjileri var kırmızı etsz yapamaslar ne anlıolarsa..

Hee ya ben de çok seviyom haşlanmış sebze zeytinyağlılar, salatalar, benimki hiç birini yemiyo. Soğan sarımsak dereotu maydonoz nane hiç bişiy. Kısır mercimek köfte bile yemiyo. Benimde en bayıldığım şeyler yanii.Valla ben de işte sadece kendime yapıyım onu takmıyım diyom. Bebişe karşı sorumluyuz sonuçtaa kaydirigubbakcemile5

mücver yap kabaktan hayatım yada naneli yemek yapablrsn başkada bişi olmass aslında olur ama çok uğraştrr bulgur pilavınıda domatesli biberli yapp çok güsel oluı..

Ayy mücver çok severim. Gıccık kociiş onu da yemes. Artık mecbur normal salçalı kıymalı yemeğini yapcas. O da kızartmdan bişiye benzemiyo ama idare etsin artık napalım. Hem düdüklüde 10 dk. da oluyo.

Handan canım bugünkü ultrason sonucun yanında mı, şöyle bi formül var da çocuğun boyunu anlamak için
Size verilen ve üzerinde ultrasonografi ölçümlerinin olduğu kağıtta yazan FL (uyluk kemiği) değerini 7 rakamı ile çarpın ve bebeğinizin şu andaki boyunu +/- %5 hata payıyla hesaplayın. Bu formül 24. haftadan itibaren geçerlidir.

Back
X