Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs ne dinlenmesi tam koydum popomu yatağa bi belm ağrıo dedim kmse gelmesn bras yataım akşamda 3 bçkta kalktım ayağa boyna tuvalete gttim..hernese pat kapı çaldı yaşlı babannemzz var bzm o geldi ahanda şimdiiiii gitti bende o arada evi süpürdüm ıspanak yaptım bide bulgur pilavı yaptım.çorba saten bzden eksik olmas dünden var aman tamm işte daha ne ayaklarm felaket ağrıyo ıspanak ayıklaması çok zor bee off öldüm resmen 40 kere yıkamk lasım anam..nbi bakım size dedim gidcem brasdan yatmayaa..
zuzu kıs sorma geçen pazara kocacımı yolladım ben gtmedm çarşamba günü sebze al dedim adama oda almş ıspanak bezelye ne varsa sebzeden ama görsen ben ıspanak yerne semzotu yapıomm omega 3 var dr kesnlkle yiyin ıspank yada semz dio.hernese anam ıspanağı görsen tuhaf bişi bezelyenn içlernden tanelri zor çıktı herifi yollarsan böle olurr..hernese 1 kilo ıspanktan 2 tabak anca çıkarr ayıkladım iyilerni seçtimm içinden öldüm resmne yaa.
hımm benimde buzlukta ıspanagım var ayıklanmış bende onu yapım bari akşama kaydirigubbakcemile3
balıkta yemk lasımmış ya özellkle somon balığı o çok faydalıymşş saten ben ne balık ne bişi folik bile içmedm düzgün..sinrleri bozuk olcak bebemn benm yaa..
canm balık al at buzluğaa..ay ayrına balık ypalım bsde yaa..
yaa bugün bende yemek yapmak istiyom ama ne yapcam acaba.. bir fikri olan var mı..??
ayy kıslar kışın bende bolbol balık yedim ama havalarda ısındı insanın yiyesi gelmio napcaz ya
yemesse yemesn hayatım o.sen mahrum brakma kendini.tamam işte 3 ayımzz kaldı bundan böle başlayalım yemeye haftada bir somon günmüz olsun..anam bana sebze versnler tamadrr hiç etle tavukla işim olmas aramam 40 yıl yemesem ama bu erkekler hep böle nedense sebzeye balığa alerjileri var kırmızı etsz yapamaslar ne anlıolarsa..
mücver yap kabaktan hayatım yada naneli yemek yapablrsn başkada bişi olmass aslında olur ama çok uğraştrr bulgur pilavınıda domatesli biberli yapp çok güsel oluı..
canan kaynananmı yapıon senmi baıgı kıs:))
kabagı dograyıp kavurma gibide yapabilirsin glülican ben öle yapıom
Av yasağı varmış çoğu balıkçılar kapalı bizim evin orada bir tane açık var ben oradan somon yada çupra alıyorum haftada 1 kere