2009 Ekim Anneleri

Benimde ilk 4 ay kaynana yaptı, sonra işten çıkardım kaydirigubbakcemile3 Şimdiye kadar dışarda yiyoduk. Artık ben yapcam kanımca kaydirigubbakcemile2

Aynıyız Desen benimkide emekli oldu artık yapmıyoo :1no2:

Benimde evdekilerin bazılarında yazmıyo ya. Tam o ölçümü aldığında fotosunu çekmesi mi gerekiyo acaba :uhm:

Sanırım canım en son resimde boydan değil neyse canım cumartesi göreceğim o zaman öğrenirim inş. boyunu posunu a.s

Zuzuu 1 keremi yedin bendede tam tersi balığa düşkünlük oldu balıkçıların önünden geçerken görseniz kedi gbii yalanıyorum valla
Bende tavuk yiyemiyorum yesemde sonu istifra herkesin değişiyor demekki.

Haaa kıslar özellikle handan sanırsam memişlerim büyüyor çamaşırım sıkmaya başladı öhö öhö korkun benden lülülülülülü

napıyosunuzz yafrularr, 1 saatte ösledinizmi bakim beni...
allahan gevezelerii amma yazmışınızz önemli bişey varsa diyin banaa...

Var çok önemli benim memişlerim büyüyoorr :roflol:
Sen yokken başıma neler geldi :umursamaz:
Sen yokken beni linç ettiler

benimkilerde artık löp löp oldularrkaydirigubbakcemile3 kociş çok pis bakıyoo:olmaz:
kim linç etti senii de bana dövim hepicinii:mymeka:

Zuzuu 1 keremi yedin bendede tam tersi balığa düşkünlük oldu balıkçıların önünden geçerken görseniz kedi gbii yalanıyorum valla
Bende tavuk yiyemiyorum yesemde sonu istifra herkesin değişiyor demekki.
efet cicimm malesef 1 sefer...
Haaa kıslar özellikle handan sanırsam memişlerim büyüyor çamaşırım sıkmaya başladı öhö öhö korkun benden lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3
Var çok önemli benim memişlerim büyüyoorr :roflol:
Sen yokken başıma neler geldi :umursamaz:
Sen yokken beni linç ettiler

kaydirigubbakcemile3

elaam bilgisayarımın ekranı gitti..öslicenis beni..:( şimcik kociminkinden girdim ama o bu pcyi işe götürüyo genelde..bi de çizim programları filan olduu için internete girmio bundan pek wirüs şeyetmesin diee...

benimkilerde artık löp löp oldularrkaydirigubbakcemile3 kociş çok pis bakıyoo:olmaz:
kim linç etti senii de bana dövim hepicinii:mymeka:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: cezalandırılmayalım kociş mevzusuna yorumsuz kalıyorum

Kim olabilir canım koca memişliler handan , zuzuu u , fatoş döv onları buldular ufaklığı neler yaptılar bana :sinifsinif:

Back
X