2009 Ekim Anneleri

valla bilmiyorumki , ne ise yaradigini sanirim hoca evlilik boyunca para derdi yasamayin bereketli olsun diye bisiler okumustu onun icinde o bozuk paralari koydurmustu masaya sonra alin sizde kalsin demisti oylesine sanirim

heee amaç bereket yani... sizin hoca çok atraksiyonluymuş? bizimki çok sade bi şekilde kıydı sonra da gitti. sanırım bizim ne olduğumuzu gözlerimizden anladı. açıklamaya gerek duymadı:))))))))))))

valla bilmiyorumki , ne ise yaradigini sanirim hoca evlilik boyunca para derdi yasamayin bereketli olsun diye bisiler okumustu onun icinde o bozuk paralari koydurmustu masaya sonra alin sizde kalsin demisti oylesine sanirim

şekerım sızın hocada alemmiş bizde temuz 9 da 11 yılı doldurduk.çokmu eskıdık?ama maşallah hepımızı kızlar sankı yenı evlıyız.:hooray:

heee amaç bereket yani... sizin hoca çok atraksiyonluymuş? bizimki çok sade bi şekilde kıydı sonra da gitti. sanırım bizim ne olduğumuzu gözlerimizden anladı. açıklamaya gerek duymadı:))))))))))))

kız yne ıyı bızımkı benı içerı almadı bırını vekıl et gönder dedı kayınbrader vekıl oldu duymadım görmedım bilekaydirigubbakcemile3

selam kızlar ya benim karnım ara ara agrıyo çok uyuyamıyommm şuan da uykusuzum ama karnım agrıyo çokkk sag tarafımm
geçmiş olsun tatlım, ılık bi duş al sol tarafına yat bakalım iyi gelir belki..

bizde 2 haftadır fean yapmıoduk pazar günü yaptık dayanamadık:kedi:
ay handaaaaaaaan o koca göbeeenleee kafamçokkarıştı

Amazon canım çok sağol.
Bu plesanta daha hareket eder dimi.2 ay var sonuçta. benim oğlumda dönmedi daha kuzu kuzu yatıyo sağdan sola. Geç mi kaldı acep, herkesinki döndü sanki
çıkabilir dedi doktor kuşum 3 hafta sonraya gün verdi, belli olur o zaman dedi. çıkmaya başlamış zaten hafif. oğluşun döner annesi daha çok var, zaten fırt fırt yer değiştiriyola sabit durmuyolar ki.. :emir_bebek:

sağol bıtanem darısı başına ıkı bebişinla inşallah....belkıde benım gıbı 3 lersınyerimseniben

kafamçokkarıştı3mü bunu bi çıkarttırsaydım başka bişey istemiyom yada neden olmasın bölece 3. ya kızıma yada oğluma sırdaş olur CADIARZU olabilir aslındavereliniortakyasakkelime:1shok::1shok::1shok:

kafamçokkarıştı3mü bunu bi çıkarttırsaydım başka bişey istemiyom yada neden olmasın bölece 3. ya kızıma yada oğluma sırdaş olur CADIARZU olabilir aslındavereliniortakyasakkelime:1shok::1shok::1shok:

canım ben hiç istemeyenlerdendım aa olunca artık 4 göz beklıyoruz babamız çocuk manyağıkafamçokkarıştııkı kız bı erkek olacaklar inşallah.

ohooo sizin hoca uşmuş. nerde kıyıldı sizin nikah irandamı türkiyedemi?

bende görmedim i. nikahımı eşimin amcasına vekalet verdim sonra bende eşime dedimki benim yerime vekaleten onla yatarsın artık hehehehdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aslında çok görmek istedim şimdi hemen hemen bütün nikahları bende görüyomm :sm_cool:

Back
X