Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ne acele hemen haftasına yapıyon, azcık bebiş toparlansın, hem o kadar insan evde nefes alıp verecek , bebek de mikroba açık yani bi damla. hiç değilse 40 ı çıksın bence.
nan zuzu 10 günde senin dikişler ne alemde olacak kadınnn sen hemen iileşceni sanıon sanırım belli olmazlmaz:
korkutma kızı ne dikişi bizimki dikişsiz olcek bikere ıkındın mı çıkcak o kadar korkma zuzum sen hemen kalkcezz inş.zemuszemus:1hug:
ist kimsen yokmu kvalidenler nerde oturuyoo bende hemen yapmak istiyorum haftasına falan bu sefer yatmayı düşünüyorum gerçi ilkinde k.validem zorla yatırmıştı bunde kendim istiyom yatmaayı:teytey:
nan zuzu 10 günde senin dikişler ne alemde olacak kadınnn sen hemen iileşceni sanıon sanırım belli olmazlmaz:
kayınvalidem,görümcem,eltim bunlar istanbulda evet he bide kocikin bitane halası var ..
burda olsun istemiyorum doğum zaten istanbulda olucak bursadan gelemeyenler için daha mantıklı geldi mevlütü bursada yapmak..
ay kıslar bebişlerimiz gelince göbükümüsü ösleriz bence deimiopuyorumnanaktan
bence öslemeyiz çünkü gideceğinden şüpheliyim lülülülülülülülülülülülü tecrübe konuşuyo burdaalaelaelaelaelaelülülülülülü
iwiitttt..tekmelerini çok özliycem kızımınn..yamuk yumuk yer değiştirişini...ay kıslar bebişlerimiz gelince göbükümüsü ösleriz bence deimiopuyorumnanaktan
zuzum inş bende normal istiorum rabbim gönlümüze göre versin
ayyy pıt pıt yapıolar die sevinioduk şimdi kocaman tekmeler atıolar çok şüküropuyorumnanaktan