2009 Ekim Anneleri

ayyy pıt pıt yapıolar die sevinioduk şimdi kocaman tekmeler atıolar çok şüküropuyorumnanaktan

bir çıksın, sağa yattığımda sağ tarafıma, sola yattığımda sol tarafıma yerleştirdiği o küçük poposunu bak nasıl öpücem fındığımınnnnn.
bi de ayak serçe parmak benim kimmmmmseciklere elletmemmm . :))

biliorum çok soru soruyorum ama aklımdaydı hep unutuyorum unutmadan sorayım bu kez
bebek için alışverişe çıktık baya bi eksiğini kapattık malum bebikler ekimde gelio kadife tulum edinmek istiorum ama yok yook bi kaç yere girdim mevsimi değil diolar e ben ağustostan sora kolay kolay gezemem eskisi gibi fellik fellik
aranızda kadife tulum edinen var mı?

Son düzenleme:
biliorum çok soru soruyorum ama aklımdaydı hep unutuyorum unutmadan sorayım bu kez
bebek için alışverişe çıktık baya bi eksiğini kapattık malum bebikler eylülde gelio kadife tulum edinmek istiorum ama yok yook bi kaç yere girdim mevsimi değil diolar e ben ağustostan sora kolay kolay gezemem eskisi gibi fellik fellik
aranızda kadife tulum edinen var mı?

eylül müüü:1shok::1shok: kıs burda ekim anaları var sen nerden çıktınndelikafadulden

bir çıksın, sağa yattığımda sağ tarafıma, sola yattığımda sol tarafıma yerleştirdiği o küçük poposunu bak nasıl öpücem fındığımınnnnn.

ayyy deme kıs öle şeylerrrr içim kıpraşıooooopuyorumnanaktan

kadife sıcak tutmaz diye biliyom ben kızlar yanlışmı biliyom aceba ?.
ben de hiç görmedi hep penye giysiler var aslında kalın şeyler çıksa da alsak. annem de dedi geçenlerde, üşür bu çocuk bu aldıklarınla dedi üzüldüm :(

inş. amazoncum ama yinede fazla öpmek yok:olmaz: sadece kokla sana diyom ama ben bırak öpmeyi tahayı daha bir haftalıkken ısırmaya başlamıştım:sm_cool::sm_cool:

kızlar yaa benim bebişim bugün çok tembel.
üzülüyorum sabahtan beri sizde oluyo mu böle
sabahtan beri 3 yada 5 kez oynadı oda çok hafif.
yardımlarınıza ihtiyacım varr.senağlama

Back
X