Tamam işte uzun kollu badisi altına patikli pantolunu(ben onlara şirinlerin donu diyorum)
Üstüne kadife tulumu bitti.. our dimi tecrübeli anniişş
bence bu çok kalın bitek kadife tulum yeter bence iiçine çıtçıtlı badiCADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam işte uzun kollu badisi altına patikli pantolunu(ben onlara şirinlerin donu diyorum)
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bikerecikten bisi olmaz hayatum
aboww +18 diyorum başka birşey demiyorum annlayan annadı sositososito sositososito
hadi nan ordan nalaka yani tabi olur ama yani niye sirf o geliyor yani dimi yani anlatabildimmi![]()
e bilemeyiz artık ateş barut aynı evde 15 gün sabah akşam birlikte :kedi::kedi::kedi:alkisalkisalkis:hooray::hooray: rekor mu geliyoo neee
ben dizi izlemeye gidiorum baş baaşş
dandan nan koru beni günahimi aldiklarini felan de
fatoş içtiğin kahve ne nescafe mi türk kahvesimi
eğer türk kahvesiyse kızlar fatoşa kızmayın boşuna ben hergün bi tane içiyorum
bebişin beyin gelişimi için doktorlar günde bir tane içmenin faydalı olduğunu söylüyolar.
hadi ya kıslar o zaman benim aldıklarım yetmezmi acaba dahada almam lazım sanırımCADIARZU
fatoş içtiğin kahve ne nescafe mi türk kahvesimi
eğer türk kahvesiyse kızlar fatoşa kızmayın boşuna ben hergün bi tane içiyorum
bebişin beyin gelişimi için doktorlar günde bir tane içmenin faydalı olduğunu söylüyolar.
valla fatoşcum ne yalan sölüm burda kimse senin masum durcana inanmaz boşuna yalan konuşmum:roflol:
aldıklarını annenle birlikte gözden geçir o sana söler ne lazım fazlada alışşveriş yapma zaten 3-6 ay arasını fazla kullanamıyosun daha çok 6-9 9-12 ay al tamam mı tatlım
valla fatoşcum ne yalan sölüm burda kimse senin masum durcana inanmaz boşuna yalan konuşmum:roflol: