2009 Ekim Anneleri

kızlar bişli sorcam bebbeğin başı ve poposunu nasıl ayırt ediyosunuz?????????
Allah aşkına cevap verin çok merak ediyorum. AAyrıca sizde hareketler nerde bende genelde aşağıda ya da göbek deliğimin yanlarında oluyo

çicekcim ben ayırt edemiyom sadece hareketin nerden geldini bliyom o gader:delphin:
bende hep göbek delimin çeşitli yerlerinde hissederdim bugün göbemin baya aşşasında hissettimyerimseniben

benim başı solda ayakları sagda tam sagıma tekme yiyom doktor bikaç hafta burdan yicen tekmeyi dedi arads elleriyle dkounuyo ayagını bastırıyo net ayagı çıkıyo karnımdaaaa:emir_bebek:

kıs musyass:1shok: senin göbişin üstünde camekanmı var elini, ayanı nasıl ayırt ediyon acaba bendemi anormallik varkafamçokkarıştı

canım asıl şımdı alacaksın o zaman çok pahalı olur ben kadir hastan aldım şuan sezonu olmadı için çok yuguna normalda 45 ıken şuan20 aldım çok guzeller ben bu resım işini zor yapıyorum oyuzden eklıyemedım.

cnm haklsın ama ben baktığım yerlerde kışlık bulaıyomki hep şuan yazlık var diyolarfisfisfis

Gunaydın kızlar nasısınız?...ya bi tablo vardı ya hani hangi haftalarda hangi ayda olduğumuzu belirtiyodu onu nerden nasıl bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz kac gundur arıyom bulamadım :umursamaz:

kıslarr ben şuan kötü bişey yapıyom:utangac: fastfood olan bişey yiyom ama cnm çok çektiimafoldumben

Gunaydın kızlar nasısınız?...ya bi tablo vardı ya hani hangi haftalarda hangi ayda olduğumuzu belirtiyodu onu nerden nasıl bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz kac gundur arıyom bulamadım :umursamaz:

sanada günaydın hehehkaydirigubbakcemile3 sen türkiyede değilmisin yoksa ayok saat 4 oldu akşam olcak nerdeyse ikindi uykusundan mı kalktın yoksa 2009 anneleri kaç kilosunuz topiğinden ulaşacaksın canım

kolumda bişiler çıktı kırmızı kırmızı münük münükk..alerjimiki...kaşınıo bide ya...neyse ki yüzümde çıkmadı

sanada günaydın hehehkaydirigubbakcemile3 sen türkiyede değilmisin yoksa ayok saat 4 oldu akşam olcak nerdeyse ikindi uykusundan mı kalktın yoksa 2009 anneleri kaç kilosunuz topiğinden ulaşacaksın canım

kaydirigubbakcemile3 valla kusura bakmayın burda sabah olunca bi an öle yazıvermiim :P bizim evim yanında inşaat varda sesden uyandım uyuyamadım yoksa bu saatte hiç uyanamazdımki zemuszemus...o topiğe bi bakim şimdi saol canım opuyorumnanaktan

ya kizlar sohbetinizi bolmus gibi olcam ama bisey sorucam. az once mesajlarda okudum dikissiz normal dogumdan bahsetmisiniz, dikissizidemi varmis bu isin? peki dikis atilmayinca o bolgede esneme falan olmuomu. sonucta okadar acilcak yaneee??CADIARZU

bide ben bebegimin kafasini hissedebiliyorum. karnima dayandiginda elime gelen en sert yer kafasi oluyormus. ilginenlere duyrulur.

gene geldi yemek yapma saatii off ne yemek yapcam şaşırıyorum valla hergun
dün Rahatsızlandıgım için bişi yapamamıştım

Back
X