2009 Ekim Anneleri

amazoncum eminönünde falan yapılanda benim beykozda yediğim gibi norveç uskumrusu yurtdışından ithal ediliyor ajkımm...

Handan nerede oturuyordunuz siz camlıkahve ışıklarda balıkçı lokantası var büyük bir yer tavsiye ederim 24 saat açık hem nöbetçi balıkçı

Canım ya eminönünde balıklardan yeme ya o balıkları yurtdışından alıyorlar buzlu buzlu bilmem kaç ay buzlukta kalıyor pişene kadar hiçbir değeri yok yani konserve ye daha sağlıklı
çupra yiyebilirsin bu mevsimde çünkü onlar havuzda yetiştirme oluyor. buzluk balığından iyidir.

pempemm tamam çuprada iyide norveç uskumrusu kötü değil cnm ben netten okumuştum bi arayerimseniben

taktım valla:umursamaz: sorma bide silahını getirip masanın üstüne koymuomu alıp vurasım geliokaydirigubbakcemile3

ayyy kıro. benim anamın teyzesinin oğlu da polis. daha eve girer girmez silahını tak diye koyardı masaya. mermileri de yanına. allahım ya ne sinir. :oklava:

mrb kızlar nasılsınız? balık mı araştırıyorsunuz? balıkla uğraşan bir aileden geldiğim bilgiye dayanarak cok fazla yetiştirme çiftlik balığı yemeyin yemleri bayat olabiliyor onun yerine alabalık yeyin daha ii bence...

Elalım tadına diyeceğim birşey yok ama balıkçılar o balıkları şoklu halinde alıyorlar halden takır takır buz içinde
Biz birgün hale gitmiştik çinekop almaya oradaki balıkçı amca tanıdık o söylemişti bize sizsiz olun almayın bu balıklardan diye

balık balık diye diye balık sewmiyen beni bile aşka getirdinis he canım çekti

Back
X