2009 Ekim Anneleri

yasemincim endişe etme hayatım benim kızımda dün çok az hareket etti...
hem daha gün uzun eder mutlaka, kendine stres yaparsan onuda strese sokarsın...

günaydın kıslarr

benim oglumda dün çok hareketsizdi , bugun hala öle eger akşama kadar böle olursa doktorumu arıcam bende endişelendim

günaydın kuşum benimkide öyle sabahtan bvuyana 4tane tekme attı 10olursa tekme sayısı sorun yok cnm doktor öyle dedi 10dan az olursa hemen doktora git dedi arada oluyolarmış havalardan halsiz

günaydın kuşum benimkide öyle sabahtan bvuyana 4tane tekme attı 10olursa tekme sayısı sorun yok cnm doktor öyle dedi 10dan az olursa hemen doktora git dedi arada oluyolarmış havalardan halsiz

musyas? bunun icin erken degilmi canim?? 10 dan az olunca ne oluyormus? ben bir sayamiyorum ikincisi 10 u bulmuyor hergün ve gecen hafta doktordaydim hersey cok iyi cok sükür.
böyle yaparsaniz strese girersiniz bence bebegide strese sokarsiniz.

dandanim opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla henüz tık yok bırak 10 hareketi CADIARZUsayıcam akşama kadar bakalım
Estetik şişko akşam kaç balık yedin itiraf et...

canancım balık yemedim,çok kalorili bişe yedim sölemem canınız çeker et ürünü yedim:kedi:sen kaç tane yedin?:))

evet dandanim benimkide gecende cok az hareket etti inan cok endiselendim ama bekledim ara ara cok az haraket etti. ama ertesi gün canima okudu merak etme gülüm. hem yerleri daraliyor gittikce

Musyascım sana bişey sorucam doktor günde 10 kez tekme atmalı demişya, buna normal kıpırdanmasıda dahilmi? yani benim kızım tekmeden daha çok kımıl kımıl oynuyo, karnımı dalgalandırıyo, sanki büyük insanlar geriliyoya oda geriliyomuş gibi oluyo...
Bunların dışında 10 tekmemi atmalı dediCADIARZU

dandanım hiçmi hareket yok dünden beri yoksa az hareketlimiCADIARZU

canım dün iş yerinde nerdeyse hiç hissetmedim böle minik pıt pıt gibiydi eskisi gibi ama çok az sonra akşam eve gitmedik yemek yedik yürüyüş yaptık hareket halinde oldugum içn hissetmedim sanrıım die düşündüm eve geldim duş aldım yattım ama yinede haretket çok ama çok az bi kaç kez oldu yoruldu heralde bebegim ben yürüdüm die düşündüm,sabah çok az bi pıt yaptı ondan sonra tık yok kahvaltımı felan yaptım sayıcam akşama kadar hareketlerini inş herşey yolundadır normalmı sence ?

canancım balık yemedim,çok kalorili bişe yedim sölemem canınız çeker et ürünü yedim:kedi:sen kaç tane yedin?:))

Aferin çok kalorili diyor birde :sm_cool: Ben 1 tane çupra yedim sırnaşık şey ama kesmedi kaydirigubbakcemile3 eve gidincede kocaman dondirmik yedim :icecream: :icecream:

Musyascım sana bişey sorucam doktor günde 10 kez tekme atmalı demişya, buna normal kıpırdanmasıda dahilmi? yani benim kızım tekmeden daha çok kımıl kımıl oynuyo, karnımı dalgalandırıyo, sanki büyük insanlar geriliyoya oda geriliyomuş gibi oluyo...
Bunların dışında 10 tekmemi atmalı dediCADIARZU

buyur iste :)))))))))))) elam anladin beni dimi

günaydın kızlarrrr
endişeler başlamış
kızlar artık kuzucuklarımız büyüdüğü için hareketleri kısıtlanıyor yer açısından merak etmeyin
tabi gün boyu hareket hissetmesseniz mutlaka doktora başvurun
bu arada benimde tansiyonum 9a 5 çıkıyo hep güya yatmam lazım hep ama nerde çalışıncaa

evet dandanim benimkide gecende cok az hareket etti inan cok endiselendim ama bekledim ara ara cok az haraket etti. ama ertesi gün canima okudu merak etme gülüm. hem yerleri daraliyor gittikce

saol canım ya inş öledir 30 haftalık bebek hareketleri sayılmalymş öle yasıo nette ondan endişelendim , dün hareketsizdi inş bugun canıma okur:Saruboceq:

Handanım bence hareket halinde lduğun için anlamamışsındır . Sütünü içtikten sonra hissetmeye çalış tatlım hatta fırsatın oluyorsa uzanda dinle .

ya kızlar bu bebeklerde hep aynı oluyo galiba dün benimkide öyleydi iş yerinde pek bi harekesizdi. hatta dün size yazmıştım neden böle oluyo ki havalardanmı yoksa yerleri daralıyo diyemi. endişe yapmayın anneleri. eminim onların rahatları yerindedir.

Aferin çok kalorili diyor birde :sm_cool: Ben 1 tane çupra yedim sırnaşık şey ama kesmedi kaydirigubbakcemile3 eve gidincede kocaman dondirmik yedim :icecream: :icecream:

:kedi:ama ne zamandır yemiodum napım , aama üstüne 1 saat felan yürüdüm yakmışımır bencekaydirigubbakcemile3 maşallşahhh allah arttırsın seninkinide ben üstüne daha bşi yemedim

Back
X