2009 Ekim Anneleri

maşallah annesiiiii:nazar:teşekkür ederim elam içim rahatladı saol canım bende senin gibi yemekten sonra yatıom hemen çok hareketli oluo normalde ama gün içindede hareketlerine alıştıgım için böle düşündüm sanırım ,efet gece oynamış olabilir haklısın saol canım iiki varsınızopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hıçkırıgı nasıl hissediyonuz ya benimki gurul gurul suyla oynuyo ses çıkartıyo kayarken saga sola acaip seslerde çıkartıyo ama hiıçkırıkmı bilmiyomm bazen ardarda vuruyo onuda anlamadım saniyede 7tekme yiyom tekmemi bşaka bişimi bilmiyom sert sert karnım kalkıp iniyo

ben karnımın altında baskı hissetmeyede başladım yavaş yavaş aşşaya iniyo sanırım benimki
yer hazırlıyo kendine anlaşılan CADIARZU

33 haftasında hiç nasıl oynamaz kıs oda ilginçmişCADIARZUay ne bilim fatoşum kocaman oldular artık nerdeyse her hareketlerini hissedicez o yüzden yerleride daraldı put gibi duramaz ya çocuk içerde mutlaka oynaması lazım neyse stres yapmayalım bekleyeyim en iisi olmazsa akşam giderim doktora

hayatim tekme olayindan bahsediyrum ben yani öyle tekme atmazsa basvurun ani ölüm felan abartili geldi bana ama tabi her doktorun bakis acisi farkli. ve su yazilan cok korkutucu, simdi eminimki ela bütün gün sadece sayacak. az olunca kafasini takacak.

fatoşçum napim bebeğimle vakit gçiermek için öncesinde çalışayım diye uğraşıyorum
haftaya doktora gidicem o çalışma derse mecbur izni başlatıcaz zaten

canim rapor alamiyormusun

noldu nann senin şeker korkusu dondirmik falan:mymeka:
gerçi ben dün inanılmaz abarttım sabah gözleme, akşam üzeri hamburger, akşamda komşunun çocunun doğumgünü vardı orda pasta börek bilumum şeyler şeker çıkmıştır kesin:utangac:

fisfisfis fisfisfis fisfisfis

ohh ohh maşallahhh allah daha çok versin bide beni ye üstünekaydirigubbakcemile3

hıçkırıgı nasıl hissediyonuz ya benimki gurul gurul suyla oynuyo ses çıkartıyo kayarken saga sola acaip seslerde çıkartıyo ama hiıçkırıkmı bilmiyomm bazen ardarda vuruyo onuda anlamadım saniyede 7tekme yiyom tekmemi bşaka bişimi bilmiyom sert sert karnım kalkıp iniyo

hıçıkırıkda böyle sabit tık tık tık diye karnına vuruyomuş gibi aynı şidddette kalp atışı tarzında bi hareket oluyo
tekme attığı zaman zaten sağdan soldan belirsiz oluyo biri kuvvetli biri daha yumuşak hareketler oluyo karnım dalgalanıyo tekemlerde ama hıçıkırıkda sadece elimi koyunca o sesi hissedebiliyorum

yasemincim endişe etme hayatım benim kızımda dün çok az hareket etti...
hem daha gün uzun eder mutlaka, kendine stres yaparsan onuda strese sokarsın...
inş. iyidir meleğim bi kahvaltı edeyim belki acıktıda ondan hareket etmiyordurmafoldumben
Durun paniklemeyin daha erken ya uyuyorduk bıdırcıklar uyanmamışlardır belki
inş. uyuyodur bi şeyciği yoktur çok endişeliyim
Aferin çok kalorili diyor birde :sm_cool: Ben 1 tane çupra yedim sırnaşık şey ama kesmedi kaydirigubbakcemile3 eve gidincede kocaman dondirmik yedim :icecream: :icecream:

ohhh afiyet olsun canım yarasın meleğine :nazar:
ben bi kahvaltı edip geleyim görüşürüzcokacimcoook

hayatim tekme olayindan bahsediyrum ben yani öyle tekme atmazsa basvurun ani ölüm felan abartili geldi bana ama tabi her doktorun bakis acisi farkli. ve su yazilan cok korkutucu, simdi eminimki ela bütün gün sadece sayacak. az olunca kafasini takacak.

canim rapor alamiyormusun

:roflol: niye özellikle ben nan:umursamaz:
yok bitanem tekme atmassa kordon dolanmıştır banada biraz abartı geldi, zaten hareketliyse iyi oldunu gösterir, illa tekme olması şart değil benceyerimseniben
Hem her insan tekmeyi, hareketiylede karıştırabilir walla ne yalan sölim ben bazen tam ne yaptını anlayamıyom-tatlicadiarzu-
Heleki suyun sesini duymak, hıçkırmayı duydum diyenleri hayretle okuyomkaydirigubbakcemile3

ohh ohh maşallahhh allah daha çok versin bide beni ye üstünekaydirigubbakcemile3

senide yerüm ajkımmkaydirigubbakcemile3 yaa şekeri ölçsem kesin çıkardı bide mayanezli makarna salatası 2 dilim patetesli böref falanda yedimcokacimcoook

bulcukcum senin tansiyonun sürekli düşükmü olur cnm?
benim tansiyon 9-5 10-5 9- 4,5 falanda oluyo hep...
ama benim genelde tansiyonum hep düşüktür, evde bilekten ölçen aletten var ondan bakıyom sürekli...
doktora sölemiştim oda yüksek olmasındansa düşük olması bi nebze daha iyi demişti bana...

canım dün iş yerinde nerdeyse hiç hissetmedim böle minik pıt pıt gibiydi eskisi gibi ama çok az sonra akşam eve gitmedik yemek yedik yürüyüş yaptık hareket halinde oldugum içn hissetmedim sanrıım die düşündüm eve geldim duş aldım yattım ama yinede haretket çok ama çok az bi kaç kez oldu yoruldu heralde bebegim ben yürüdüm die düşündüm,sabah çok az bi pıt yaptı ondan sonra tık yok kahvaltımı felan yaptım sayıcam akşama kadar hareketlerini inş herşey yolundadır normalmı sence ?
aranızda en az hisseden benimdi sanırım..çok nadir hissedıyorum..cok korkuyordum dün doktora gıttım.her zamanki basasagı yatıyordu. doktora cokaz hissedıyorum dedim..
olabilir her bebek çok hareketli olacak diye birsey yok dedi.coks aglıklı gözüküyor dedi.her bebek bir olmaz. kim tekmelerken kimi daha sakin durabılırmıs.ultrasona gırdıgımde bile hafif ayaklarını oyanttı okadar.. kalp hızı herseyi normaldi. bir ara gözünü bile açtı. endişelerım biraz olsun hafifledi.

vallahi kızlar tekme olmazsa bebek ani ölümleri oluyomuş doktorum öyle dedi uzman doktor buda yani nette herşey yazıyoda doktor internete baglı kalmayın diyo öykle oldugunda direk gel diyo kordonu dolanır sıkışır anlamazsın uyuyo sanarsın diyoooo
tabii tüm gün hareket etmezse gıderız.ama ufak tefek kendını belli edıyor.bence bazen bizde cok hissedemıyoruz.

arka arkaya tekrar ederse sürekli aynı yerde olursa o hıckırıkmış.

cnm şimdide nnasıl belirliyonuz dogumun nasıl olcagını benim doktor daha erken dedi normalmi sezeryanmı dieee

Şöyle belirliyoruz, bu anne normal doğumdan ölesiye korktuğu için geriye sezaryen çeşitleri kalıyor, bunlardan da düşük tansiyon (8-5 hatta 7-4) ve migren nedeniyle epidural ve spinal migreni tetikleyebileceği için genel anestezi ihtimali kalıyor geriye.

bulcukcum senin tansiyonun sürekli düşükmü olur cnm?
benim tansiyon 9-5 10-5 9- 4,5 falanda oluyo hep...
ama benim genelde tansiyonum hep düşüktür, evde bilekten ölçen aletten var ondan bakıyom sürekli...
doktora sölemiştim oda yüksek olmasındansa düşük olması bi nebze daha iyi demişti bana...

ben hiç tansiyonumu ölçmezdim kötü oluyodum ama pek ölçüp biçmiyodum sağlık ocağında 9-5 çok düşük dediler geçen evde o dediğin alletlerden lçtüm 11-4 çıktı böyle uçuk rakamlar bilmyiroum doğrumu ölçtü alet :sm_confused:

noldu nann senin şeker korkusu dondirmik falan:mymeka:
gerçi ben dün inanılmaz abarttım sabah gözleme, akşam üzeri hamburger, akşamda komşunun çocunun doğumgünü vardı orda pasta börek bilumum şeyler şeker çıkmıştır kesin:utangac:

Anlaşıldı anlaşıldı çok iyi diyet yapıyoruz biz... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X