2009 Ekim Anneleri

gel anam gel isteyen herkese acik kapim...gelirken bebisime hediye getirmeyide unutmayin hee soyle pahalisindan guzellerinden ciciler...:jeyyar:sırnaşık şey istediginiz kurabiye krep olsun...
fedaa olsun en guzelinden alırız Paşamızaa opuyorumnanaktan en guselinden alırızz taa fransalara gelmişiz onun içinn hediyesini mi unuturuzz teyzosumun :ecrin_bebek:

aman bosver krebi yaa o kolay ben sana daha degisik tatlar sunarim sen gel yeterki...:jeyyar:cokacimcoook kis fatos sana bir muhlama yaparim parmaklarini yirsin haaa seversin dimi tanidik bir tat nede olsakaydirigubbakcemile3

mehay aşkolsun yaaaa..
hiç bizi çağırma ben de lazım muhlamaya da bayılırım hatta dur şimdi bayılcam
nasıl çekti şimdik canım..:sinifsinif::sinifsinif:

sagol canim evet MIRAC oluck insallah
enin bebisinin cinsiyeti ne
ayy bendee miracc istiyrdum oglusum olsaydı miraç dusunuyordum cok guzel isim bence Allah uzun omur versin kızımız olcak isim bulamadımm ben hala
kizlar benim oglusumun ismi ya umut yada burak olucak hangisi guzel....???herkesten cevap bekliyorum...

mehayım umutu begendim ben zemuszemus

mehayim hayalimdeki isim UMUT oglum olunca ona kesinlikle umut olacak.

ben burak istiyordum ilk basta esim umut dedi kaynanamda burak ismini cok sevdigini soyleyince esim iyi burak olsun dedi ama sanki icine sinmedi gibime geliyor istersen umut olsun benimde hosuma gitti diyorum bilmiyorum diyor ...bakalim ne olucak??

ayy bendee miracc istiyrdum oglusum olsaydı miraç dusunuyordum cok guzel isim bence Allah uzun omur versin kızımız olcak isim bulamadımm ben hala

mehayım umutu begendim ben zemuszemus

evet canim gercekden mirac cok güzel bir isin allah hayirlisini versin tatlim insallah birdakine koyarsin bende kizim olsaydi ecrin yada miray koymayi düsünüyordum nasip tabi

saol canım hepimizin bebeleri sağ salim gelir inşş:Saruboceq:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aminnn canımmmmm
yorgunum fatoşum..dolap döktüm accık ...ne çıbık yorulur olmuşummm

maşallah canımm..isim buldunusmu oğluşuna
kısss 5 dkk durmuyonn haa topikin en calıskanı zuzumm :))) kızına simdiden ogretiyon valla

evet canim gercekden mirac cok güzel bir isin allah hayirlisini versin tatlim insallah birdakine koyarsin bende kizim olsaydi ecrin yada miray koymayi düsünüyordum nasip tabi

evet canım cok guzel miraç ismi ile yasasın inş.:nazar:
benimde ecrin ismini begenmiştim int. anlamı cok guzel bişiler yazmıslar işte ama baska yerde de ecrin gercekten Allahın hediyesi anlamına gelmiyrmş vazgectim..ecrin ucret demekmiş hangisi dogru bilmyrm Şupheli seylerden uzak dururum herzaman kesin anlam tasımalı ya

Back
X