2009 Ekim Anneleri

sselam kizlarr kizima isim ariyorum kac saattir:) bi yandan da sizi okuyorum..

nurbanu,bilge,inci bu isimler sizce nasil hangisini secerdiniz?
isim begenemiyorum yaa .,.

bennn de kız ismi bulamıomm canım yaa kıslara isim daha zor bulunuyor nee
baska isimlere bakmıcaksan canımm nur guzel nur banunun anlamıda gusel

yükselenim de boğa sırnaşık şey hızlı we pratik iş yaparım ..yawaş iş yapanlara deli olurum hele mutfakta.. kaydirigubbakcemile4 annem de ööledir hızlı..ananesi de:))) hatta ananesinin adı nuriye,lakabı da jet nuriyeymiş kaydirigubbakcemile3

:nazar::nazar:masallahhh kıss zuzumm calıskan zuzum aileden gelen bişi sizin :)) burcunla alakası yok olesem :))) gerci tam ozelligini bilmiyorm boga burcu
yemek yapmayı yemeyi seveerler bide rahatına cok duskunler sende olemisin canımm :))

kizlar degisik biseyler yapmak isterseniz tariflerime goz atin belki istahinizi acicak biseyler bulabilirsiniz tariflerim denenmis ve resimli....
bakmıstım ben guzel tariflerinn vardıı mehayım simdi agzım sulanacak Bakarsam:)))
Muhlamaaaa :DD diomm ben merak ettimm netten bakimm

kizlar sohbetiniz cok güzel ama ben cikmak zorundayim keninize iyi bakin allaha emanet olun insallha tekrar görüsmek üzre byeeeee

gule gulee cnm iyi bak kendinee bebişine aeoopuyorumnanaktan

:nazar::nazar:masallahhh kıss zuzumm calıskan zuzum aileden gelen bişi sizin :)) burcunla alakası yok olesem :))) gerci tam ozelligini bilmiyorm boga burcu
yemek yapmayı yemeyi seveerler bide rahatına cok duskunler sende olemisin canımm :))
yemek yapmayı hele ki şık sunumu çok sewerler e tabüü yemeyi de..bi de süslü olurlar boğalar..iwiit rahata da düşkündürler bi de parayı sewer derler ama yaalann laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

KIZLAR YEMEĞİMİZİ YİYİP GELDİK OĞLUM YİNE KIPIRDANDI BU PAŞA YEMEK YEMEYİ ÇOK SEVCEK GALİBAopuyorumnanaktan

yemek yapmayı hele ki şık sunumu çok sewerler e tabüü yemeyi de..bi de süslü olurlar boğalar..iwiit rahata da düşkündürler bi de parayı sewer derler ama yaalann laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

parayıı severr parada onları severr :)))))) eninde sonunda guzel paralar gecer bogaların ellerine kısmetli olurlarr:nazar::nazar:

Afiyet olsun yaseminim canım birde paşamıza kıpırdanmıyor diyorsun aç bırakırsan kıpırdamaz tabüüü bol bol yemek ye paşamız iştahli belliiii

benim nette sorun var yaaa zor acılıor surekli baglantı gidiyorr
nurefsan kolay gelsin gule gule canm

yasamen masallahh canım oglusunaa :nazar:

Back
X