2009 Ekim Anneleri

günaydin herkesleree opuyorumnanaktan
nasilsiniz bugün? haftanin bitmesine iki gün kaldii benimde isimin bitmesineee muahahahaa[/QUO]
günaydın kızlar herkesezemuszemus
cnm ne güzel bundan sonrasını evde dinlene dinlene geçircen bebişinle.ben doğuma 3 hafta kala bırakmayı düşünüyorum çoookk var daha.:çok üzgünüm:

merhaba herkese bende eylülün ilk günleri bebeği bekliyorum ya da ağustosun sonu gibi ama tatile erken girdim :) haziranın sonundan beri evdeyim ya evde olmak çok güzel birşeymiş :)

ayol ben eylül bölümüne yazcaktım ama ekim bölümüne yazmışım :) sabah sabah daha ayılamamışım :)

bizi çatlatmak için mi buraya yazıyon yav ne güzel bebişini bizden önce kucaklıcan benim daha doğum ekim sonu bende eylül ortası ancak izne ayrılıcam sabahsabah bir aydaha çalışma durumunda olduğumu hatırlattın teşekkürler sana :umursamaz: alkisalkisalkis lülülülülülü

Selam kızlar,günaydın herkesler, ben geçen hafta 50gr şeker yüklemesi yaptırdım sonuç çok yüksek çıkmıştı dr.um da 100gr lık verdi onuda yaptırdım kızlar çok zor oldu saat başı kolumdan kan alıp incelediler ama sonuç iyi çıktı çok şükür ŞEKER HASTASI değilmişim çok rahatladım.

Selam kızlar,günaydın herkesler, ben geçen hafta 50gr şeker yüklemesi yaptırdım sonuç çok yüksek çıkmıştı dr.um da 100gr lık verdi onuda yaptırdım kızlar çok zor oldu saat başı kolumdan kan alıp incelediler ama sonuç iyi çıktı çok şükür ŞEKER HASTASI değilmişim çok rahatladım.

canim gözün aydin kaydirigubbakcemile5

ANG€L;8102614 .!.:
günaydin herkesleree opuyorumnanaktan
nasilsiniz bugün? haftanin bitmesine iki gün kaldii benimde isimin bitmesineee muahahahaa[/QUO]
günaydın kızlar herkesezemuszemus
cnm ne güzel bundan sonrasını evde dinlene dinlene geçircen bebişinle.ben doğuma 3 hafta kala bırakmayı düşünüyorum çoookk var daha.:çok üzgünüm:

ben artik dayanamiyorum belimin agrisina doktorum yüzde elli bile calisamazsin böyle dedi. dogum iznine degil raporlu cikiyorum doguma kadar. dogum iznim dogumdan sonra baslicak ehehehe

günaydin tekrar herkeseee

hadi geçmiş olsun canımmmmmmmm zemuszemus

Back
X