2009 Ekim Anneleri

herkese merhaba kızlar

benim karnım çok sert ve sanki geriliyor gibi ve bebeğim de az hareket ediyor hiç etmiyor denecek kadar birşey olmuşmudur neden böyledir sizce

nurefsancım aynen benim gibi esmere yakın buğday tenliydi maviş maviştii ölee güzeldiki uanmak istemedimm erken doğmuştuu normal doğmuştu ufak bir bebkti erken doğduğu için ama çok şekerdi acaba ben erkenmi doğruacam kıslarrr kafamçokkarıştı

hayırlara vesile olsun yasemincim canım

naloşumm çok şekerdiiii öleeeeeeeeee tatlıydıkii kucağımda çok şekerdi

gizoşummmmmmm ayyyy heycan yaptırdınn bende de canımmm yaa kanım kaynadııı yerim ben teyzosumuuu :nazar:
Normal zamanında gelsinnn meleginnn inş tatlimm annesi gibi gusell olcakkk
maviş gozlu olan varmı ailedee

tatlim eger idrar yaparken zorlaniyorsan(agri ,aci varsa),kanaman varsa,bicaklanir gibi agrilar oluyorsa,sancilarinn belli araliklarla ise ozaman bir problem vardir eger hic biri yoksa ozaman normal.stresliysem,sinirliiysem benimde karnim semsert oluyor..ebenin dedig vucut kendini doguma hazirliyormus..

herkese merhaba kızlar

benim karnım çok sert ve sanki geriliyor gibi ve bebeğim de az hareket ediyor hiç etmiyor denecek kadar birşey olmuşmudur neden böyledir sizce

naloşummm var mavişşş anneanne ve babanne mavişş dedelerimiz yeşil amcaları mavişş yaww ne bileyim bi biz arada böle kahverengi ela çıkmışızz

sağlıkla gelsin canım oğlumm ister normal ister sezeryann yetrki sağlıkla kucağıma alayım meleğimi allahın izniyle

kızlar, 1 kez daha yazmıştım bunu bakın bakalım...
1-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık

HAMİŞ oluyoz...
Ruyan hayırlara cıksın canım... hamiş olmasan ruyanın yorumu sıkıntıda oldugun uzerinde de dusundugu bir konuda için rahatlıcak diye yorulur ama hamişsin dogumdan etkilenmiş olabilirsin opuyorumnanaktan
normal dogum haftası 40 dimi.boyle olunca sen daha 6.ayına yeni girmis oluosun.30.haftadayken 7 aylık oluo bebisler.

Amanin ortalık karıstıııı yasemin gondermiş kızlarrr hafta hafta aylarııı

7. ayım dolmadı canım daha 7.ayıma bugun girdimm cerensesilin tickerine bak 7.ayda gosteriyor yanii 6 yı tamamen doldurdum 7den gun alıyorumm

günaydın kızlar..naber ben ev topluyorum cumartesi ev boyanacakta:)

ooo nazyaz sen buralara uğrarmıydın canım ya:)))) kolay gelsin. bizde krediye başvurduk çıakrsa 2 hafta sonra ben de taşınacam dolayısıyla toptan evi toplayacam. nasıl oluyo bu sıcakta tecrübelerinden faydalanayım:))))

tatlim eger idrar yaparken zorlaniyorsan(agri ,aci varsa),kanaman varsa,bicaklanir gibi agrilar oluyorsa,sancilarinn belli araliklarla ise ozaman bir problem vardir eger hic biri yoksa ozaman normal.stresliysem,sinirliiysem benimde karnim semsert oluyor..ebenin dedig vucut kendini doguma hazirliyormus..

saydıklarının hiçbiri yok canım belkide dinlenemediğim için böyle oluyor dün sabah 8 den gece 11 e kadar sandalye tepesinde oturursam ve hiç uzunmazsam dinlenmezsem ve gece de rahat bir uyku uyuyamazsam da olur dimi

ayy canim ne guzel bende bebegimi gormustum ama ben pek yuzunu hatirlamiyorum ..ruyanda oyle gordun diye erken dogum korkusuna sakin kapilma stres yapma canim..

1/2 hafta erken dogmalari normal sanirim.doger aylara bakinca cogu 38. haftada dogum yapmis.benim kuzenimin esi birkac gun once 36 haftalikken dogum yapti 2500gram bebegi oldu 1gun sariliktan dolayi kuvezde durdu o kadar.

nurefsancım aynen benim gibi esmere yakın buğday tenliydi maviş maviştii ölee güzeldiki uanmak istemedimm erken doğmuştuu normal doğmuştu ufak bir bebkti erken doğduğu için ama çok şekerdi acaba ben erkenmi doğruacam kıslarrr kafamçokkarıştı

hayırlara vesile olsun yasemincim canım

naloşumm çok şekerdiiii öleeeeeeeeee tatlıydıkii kucağımda çok şekerdi

ooo nazyaz sen buralara uğrarmıydın canım ya:)))) kolay gelsin. bizde krediye başvurduk çıakrsa 2 hafta sonra ben de taşınacam dolayısıyla toptan evi toplayacam. nasıl oluyo bu sıcakta tecrübelerinden faydalanayım:))))

canım zaman buldukça geliyorum...özlüyorum sizleri...praktikerden kule vantilatör aldık ben nereye o oraya yoksa dayanılır gibi değil....ama çok işimi gördü kulecim:)))))))))inşallah çıkar kredide taşınırsın yeni evine:)

ooo masallah 8/10 haftan kalmis ne guzel..

bende bugün tam 30 haftalık hamişim:)

evet tabiki.. durumun cok normal canim.

saydıklarının hiçbiri yok canım belkide dinlenemediğim için böyle oluyor dün sabah 8 den gece 11 e kadar sandalye tepesinde oturursam ve hiç uzunmazsam dinlenmezsem ve gece de rahat bir uyku uyuyamazsam da olur dimi

Back
X