2009 Ekim Anneleri

7. ayım dolmadı canım daha 7.ayıma bugun girdimm cerensesilin tickerine bak 7.ayda gosteriyor yanii 6 yı tamamen doldurdum 7den gun alıyorumm [/COLOR][/B][/QUOTE]

ben doktorumlada konustum bu konuyuda :ecrin_bebek: 1 ay 4 hafta deil mi? o zaman gebeligin tamamı 10 aydan olusuo.cunku 40 hafta. ama 9 ay uzerinden hesaplayınca sonuc 30 hafta =7.ay oluo yerimseniben
neyse herkes kendine gore cevap versin hehehe

kızlar eylül annelerine bakınıyodum şimdi bi tanesi 27+4 te ikizlerini doğurmuş 10 günlük olmuşlar bile bir bir kilo küsur biri 800 küsur gram. annnnnneeeeeeeee korktum ben yaaaaaaaaa

kızlar eylül annelerine bakınıyodum şimdi bi tanesi 27+4 te ikizlerini doğurmuş 10 günlük olmuşlar bile bir bir kilo küsur biri 800 küsur gram. annnnnneeeeeeeee korktum ben yaaaaaaaaa

canim ikizlerin erken dogma riskleri var zaten bende korkuyorum erken dogumdan ama herkes erken dogum yapacak degilya...

mehay göbiş topiğinde sana bişey ayzmıştım ama görmedin galiba. doktor kontrolün nasıldı doktor ne dedi???? beslenmeyle ilgili sorular sormuşsundur sen paylaş bakalım. dök eteğindeki incileri...

arkadaşlar istanbul'dakiler kaçırmasın derim:

ÜCRETSıZ DOĞUMA HAZIRLIK KURSU
Hamilelik ve doğum sürecine ilişkin tüm bilgiler uzman doktorlar tarafından anne adaylarına anlatılıyor.
ıSTANBUL - Mohini Çocuk Aile Yaşam Merkezi’nde Memorial uzman doktorları tarafından ücretsiz "Doğuma Hazırlık Kursu düzenlenecek.
Kurs boyunca, hamilelik süresince dikkat edilmesi gereken hususlardan, gebelikte vücutta oluşacak değişiklikler ile doğum süreci ve hamilelik sonrası anne bebek sağlığına kadar bilinmesi gereken her şey, uzman hekimler tarafından anne adaylarına anlatılacak ve onların merak ettiği sorular yanıtlanacak.
RAHAT HAMıLELıK VE DOĞUM ıÇıN...
Anne adayları rahat bir hamilelik dönemi için önemli noktalar, ideal doğum şekli, gebelik döneminde beslenme, bebeğin sağlıklı olup olmadığını belirleyebilecek testler gibi akıllarına takılan her türlü konuyla ilgili soruna da bu kursta yanıt bulacak. Programda ayrıca anne adaylarına, rahat bir doğum için yapılacak egzersizler fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı tarafından anlatılacak.
5 hafta sürecek ve baba adaylarının da katılabileceği kurs bitiminde, katılımcılara sertifika verilecek.

naazz unuttun sen bizi kuzum yaa..iimm napiimm göbük büyütüyorumm...uykususum bugün de uzanıyorum öölee..kolay gelsin cnm sana da bu sıcakta zor iş..

unuturmuyum hiç....ama işlerde yoğunlaştı bu aralar....yazın benim işler coşar....özlüyorum hepinizi...dert ortaklarım:))))))))))

mehay göbiş topiğinde sana bişey ayzmıştım ama görmedin galiba. doktor kontrolün nasıldı doktor ne dedi???? beslenmeyle ilgili sorular sormuşsundur sen paylaş bakalım. dök eteğindeki incileri...

canim etegimde inci falan yok malesf :(( burdaki doktorlar insanin avucunu bos gonderiyor eve turkiyedekiler gibi inci sacmiyor.....sordugum sorulari cevaplamadiki kadin onemli olan bebegin gelisimi dedi inceledi herseyini :(((

bende ıyım bıtanem bıraz yorgunum kızmın odasını dungece taşidık bebişi oda boşalttık ama buyuk kızımın nekadar eşyası kıtapları bıttım arkadaşim yanı.

allah kolaylık versin canım. sizler böle işlenim sonra da yorgunluğunuzu paylaşınca benim gözüm iyice korkmaya başlıyo ev taşımaktan...

canim etegimde inci falan yok malesf :(( burdaki doktorlar insanin avucunu bos gonderiyor eve turkiyedekiler gibi inci sacmiyor.....sordugum sorulari cevaplamadiki kadin onemli olan bebegin gelisimi dedi inceledi herseyini :(((

nasılmış peki bebeiğin gelişimi ağırlığı falan????

allah kolaylık versin canım. sizler böle işlenim sonra da yorgunluğunuzu paylaşınca benim gözüm iyice korkmaya başlıyo ev taşımaktan...

yok canım korkma hayırlısıye olsun onun heyecanıyle yorulmazsın yavaş yavaş yaparsın hiç değılse kokten temizlık olur böyle daha zor.allah yardım ederyerimseniben

muahahahahah bide kendisi bilse bize diyecekte zuahahahaha oda benden bisi bilmiyoz hahaha
en son tr de samsunda ögrenmistim 483 gramdi haziranda tabi

bebegin organlari gelisimi cok iyi cok sukur ama kilosunu sordum soylemedi....:çok üzgünüm: onemli olan sagligi organlari gelisimi dedi.....

sizinde işiniz zor valla.. benim kuzenimde kanada da yaşıyodu oda söylemişti aynı şeyi geçen sene? neyse önemli oolan sağlıklı olması. demekki baktıkları yönteme güveniyolarki ultrasona sokmuyolar. belki de sağlıklı ve doğru olan sizinki??????????

Back
X