magnezyum diasporal 300 toz canım. çoğunluk bunu kullanıyor.
cok tesekkur ederim canım opuyorumnanaktan kocisi yollımda alsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
magnezyum diasporal 300 toz canım. çoğunluk bunu kullanıyor.
dun deryanın (buyk kızın )odasını değiştırdı eşim bebişe oda olsun diye ev ne halde bılıyomusun canım sankı taşinıyoruz bıde çocuklar yemek bu şu hepsı bı arada olunca tek başima çıldrıyorum cumartesı kadın gelecek cumartesu sadece duvar silcek. cam perde gersı hepsını kendım yapacam nerden başlayım bılmıyorum bıde çoook çabuk yoruluyorum.yetmezmiş gıbı görümcemı syledım gel yardm et dıye . bız 15 gunluğuna safranboluyu gıdcez annemle dedı.eltımde mardına gıttı yanı butun erkekler başima kaldı.
dun deryanın (buyk kızın )odasını değiştırdı eşim bebişe oda olsun diye ev ne halde bılıyomusun canım sankı taşinıyoruz bıde çocuklar yemek bu şu hepsı bı arada olunca tek başima çıldrıyorum cumartesı kadın gelecek cumartesu sadece duvar silcek. cam perde gersı hepsını kendım yapacam nerden başlayım bılmıyorum bıde çoook çabuk yoruluyorum.yetmezmiş gıbı görümcemı syledım gel yardm et dıye . bız 15 gunluğuna safranboluyu gıdcez annemle dedı.eltımde mardına gıttı yanı butun erkekler başima kaldı.
slam selduşcuuuum iyim kuşum biraz durgun gibiyim, dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama sıcaklara da güvenemiyorum öyle arada kaldım... sen napıyosun?
arkadaşlar yaaaaaa ben bukadar işin ustesınden gelemıyorum yorulduuuuuuummm.
ben de aynen cok sıkılıyorum bugün canım yaaa..sıcaklar mahvediyor beni..ben de cıkmayı düsünüyorum ama aksama dogru insallah..bi de karnımda ara ara bi agrı oluyor sebebinianlayamadım bitürlü(((
ayol sanane otekilerin kocasından.bu halde bide onlara mı hizmet edeceksin:bbo: bosver yaa.
bebiş ter bir yere dayıyodur bacağını popişini falan annesii. oluyor öyle sebepsiz ağrılar, tama kafaya.
buketım öyle tatlımoğlumun hamılelığında da aynı şeyı yaptılar allahtan bu sefer 15 gun ozaman 3 ay baktım bıde kayın bekardı ütüsu bıtmıyodu hiç.gel de yapma tatlım eşimde yapma dıyo ama sonra bı dünya laf çek ççekbılırsen.
cam mı siliceksinnn? kız bu halde ne cam silmesi.klava: benim camlar perdeler de leş ama haftaya kadın çağırayım sırf camlar için diyorum. bence sen de böyle bir formül düşün ya da bi tanıdığına söylede siliversin canım yaaa, ağır iş yapma kuzucummm
napım şekerım kadın bı gunde sadece duvar silerım dıyo evde buyuk başka gun çağırsam yıne para zaten 3 aydır çalişmıyorum bı suruda masraf bılıyosun zaten bebişin oyuzden.hıç kımsemde yok burda eşimin tarafı da yapmıyolar zaten.anca garıbım eşim yapacak adaın ayaklar ağrıyo artık akşama kadar işte akşamda evde vallaha:bbo:
öledir heralde :))))) sürekli olmuyor ara ara oluyor zaten.ayyy su iki ay bi gecseydi artık sagsalim gelselerdi kuzularımız hayırlısıyla..ben böle söyleyince kızıyorlar tadını cıkar dogunca rahat olamıcan diye ama ben zaman hemen gecsin istiyorum...:umursamaz: