zeynooom sesin niye cikmiyo hemsom
Buralardayım fatoşum. Uyukluyom. Yazdıklarınızı okuyorum katılamasamda buralardayım yani:)) 27+2 oldu bebişim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynooom sesin niye cikmiyo hemsom
aynen katiliyorum arkadasim. Cevrede herkes tadini cikar diyor ama tadini cikaracak bi durumumuz olmuyorki. Bende senin gibiyim. Biran önce dogsun bebisim diye günleri sayiyorum. Birde ilk hamilelik olunca insan hep tereddüt ediyor söyle oldu böyle acidi cocuga bisey olmasin diye. Hatta ben geceleri saga yada sola yatarken korkuyorum bazen cocuk ezilecek diye. göbek incecik oluyor o zamanya......
al benden de o kadar canım yaaa nasıl yatacagımı sasırdım daha şimdiden..sol tarafa yat diyorlar ama bi süre sonra ister istemez dönüyorum saga daha olmadı sırt üztü yatıyorum ve cok rahatlıyorum öle yatınca ama duyduguma göre sırt üstü yatmak ii deilmiş bebek asagıya iniyormus ne kadar dogru bilmem ama öle duydum...CADIARZU
Buralardayım fatoşum. Uyukluyom. Yazdıklarınızı okuyorum katılamasamda buralardayım yani:)) 27+2 oldu bebişim.
anammm pazar misafirlerim gelio.ev dandini kafamçokkarıştı
nasıl yapıcam.offfffffffffffffff
zuahahhaah :))) burda herkes tr ye gitti hahahahahah burda olanlar var davet etmem gereken daha ettimde ama anlayisli ciktilar dogurda ondan sonra gelecez dediler hahahahah icimden dedimki vay be anlayisli ciktiniz felan disardan dedimki, aaa olurmu ne demek herzaman gelin :roflol:
kızlar ya benim ellerim ara ara uyuşuyor. sizde de oluyomu doktora sordum her hamilede olur dedi. özellikle gece üzerine yatıyom galiba sabah çok uyuşuk oluyo. gün içinde de ara ara parmaklarımda oluyo uyuşukluk
desene aramizda 1 gün var :). gecen hafta yalanci dogum sancisi cektim. bana cok feci gelmedi acikcasi, adet sancisindan daha siddetli diyorlardi, demekki onlarin adet sancisi pek siddetli degilmis hahaha benim acayip siddetli gecerdi adet sancilarim. belimden karnima dogru bi aci, üsürdüm, belim kopacak gibi olurdu, karnimin agrisina düz yatamazdim karnimin üzerine yatipta tutmam gerekiyordu, kusuyordum durmadan, ve durmadan wc hisssi oluyordu. gözüm karrariyordu. her defasinda isden eve gönderiyorlardi :))))). hic bir hap kesmiyordu acayip bi adet sancisi geciriyordum. gecen hafta cektigim sanci öyle korkutmadi beni ama endiselendim geliyormu diye :)).
sen neler yapiyosun? sen hangi doktora gidiyon samsunda? ben samsuna geldigimde dr tayfur alpermi ne ona gittim gercekten süper bi doktor
kızlar ya benim ellerim ara ara uyuşuyor. sizde de oluyomu doktora sordum her hamilede olur dedi. özellikle gece üzerine yatıyom galiba sabah çok uyuşuk oluyo. gün içinde de ara ara parmaklarımda oluyo uyuşukluk
Çoğu arkadaş bebişlerinin kıyafetlerini yıkayıp ütülemişler ben henüz yapmadım. Eksiklerim var.. Beşik bile almadım henüz. Çok ağırdanmı gidiyom acaba....Birde kıyafetleri neyle yıkıcaz
yıkayıp ütülemeyi bırak ben daha sadece bi tane külot aldım. başka hiç bişeyi yok kızımın yaa. buna ne diyosun cnmm:kedi: