2009 Ekim Anneleri

selam kizlar naber nasilsiniz keyifler nasil???
beni hic sormayin sicaktanmidir nedir midem bulaniyor felaket canim hicbisey yemek istemiyor...

selam kizlar naber nasilsiniz keyifler nasil???
beni hic sormayin sicaktanmidir nedir midem bulaniyor felaket canim hicbisey yemek istemiyor...

ben iyi sayilirim is bitiyoya ondan kaynaklaniyor saniram hehee ohhh artik ev kadiniii oluyorummm doguma kadar dogumdan sonra hep evdeyim artik. en cok esim sevindi:)).
hayirdir neden sicaktandir belki gülüm?

ben iyi sayilirim is bitiyoya ondan kaynaklaniyor saniram hehee ohhh artik ev kadiniii oluyorummm doguma kadar dogumdan sonra hep evdeyim artik. en cok esim sevindi:)).
hayirdir neden sicaktandir belki gülüm?

hava birgun kis gibi birgun yaz bunyem sasirdi iyice dun aksama kadar yagmur firtina acayip bir ruzgar vardi bugun kavruluyorum terliyorum surekli ne giyecegimi sasirdim inan birgun yazlik giyiyorum birgun kislik :((
sen ne zaman ayriliyorsun izne??

Merhaba kizlarr; benim de hem 100luk hem 50lik yuksek cikmisti. 2 haftadir diyet yapiyorum cok dikkatli bir bicimde ama bazen cok yuksek degerler cikiyor. Bugun doktorum endokrimnolojiye yonlendirdi. O da biraz daha devam et hem aclik hem tokluklari olc haftaya konusalim bebege en az zarar verecek cozumu bulalaim(!) dedi. Ciok moralim bozuldu. Bi de bana 1 saat yuru diyor ben sabah 6 da kalkip servisle 1 saat yol gidiyorum aksam da yine 1 saat yol gidip 7 de evde oluyorum nasil yuruyeyim canim cikmis oluyor eve gelince. Cok bunaldim anlatmak istedim sadece

Merhaba kizlarr; benim de hem 100luk hem 50lik yuksek cikmisti. 2 haftadir diyet yapiyorum cok dikkatli bir bicimde ama bazen cok yuksek degerler cikiyor. Bugun doktorum endokrimnolojiye yonlendirdi. O da biraz daha devam et hem aclik hem tokluklari olc haftaya konusalim bebege en az zarar verecek cozumu bulalaim(!) dedi. Ciok moralim bozuldu. Bi de bana 1 saat yuru diyor ben sabah 6 da kalkip servisle 1 saat yol gidiyorum aksam da yine 1 saat yol gidip 7 de evde oluyorum nasil yuruyeyim canim cikmis oluyor eve gelince. Cok bunaldim anlatmak istedim sadece

canim illa disarda yurumen gerekmez evde hic oturmadan ayakta biseylerle ilgilen sende hafif isler yap hergun 1 saat....

canim illa disarda yurumen gerekmez evde hic oturmadan ayakta biseylerle ilgilen sende hafif isler yap hergun 1 saat....

Mehaycim valla ole yapacagim mecburen ama cok bunaldim. Bi yandan sicak is guc bi yandan diyet bi de kocam is icin 1.5 aydir baska sehirde . Hersy ustume ustume geliyor sanki . Doktorlarda densiz , en az zarar, ne demek

canım çok geçmiş olsun, dikkat ediyormuşsun , düzene girer mutlaka. yürümeye vaktim yok diyorsun ama en azından akşam yemeğinden sonra yarım saat falan yürüyebilsen çok faydasını görürsün. çünkü kan şekerini düzenleyen en önemli şey hareket, dolayısıyla yürüyüş. hareketsizlikse kan şekerini artıran bi faktör. diyet kadar buna da dikkat etmek gerekiyor. yanında hareket olmadan diyet de çok bir işe yaramıyor malesef.

kizlar bacaklariniza ve kollariniza neden kramp giriyor biliyormusunuz??
Bacaklarınızda kasılmalar ve kramplar hissederseniz bu sizin mutlaka kalsiyumu az aldığınız anlamına gelmemektedir. Magnezyum-kalsiyum dengesizliği de aynı sorunlara neden olabilir. Doktorunuza danışarak magnezyum takviyesi alabilirsiniz.

Back
X