2009 Ekim Anneleri

18. gün
elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor. sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba?
20. gün
tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.
ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi. bir ara meme açıkken kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bir farklı.
21. gün
ben en çok annemi seveyim en iyisi. babamdan pek bir hayır yok. bugün baktım anneme diyor ki "sustur şu çocuğu", anlamıyorum ya nasılsa, kalbim kırıldı, bir de dün akşam hiç kucağına almadı. en iyisi trip yapayım ben şimdi.
22. gün
bugün doktora götürdüler, kadın her yerimi kurcaladı, ölçtü biçti. hastaneye falan da götürdüler, bir sürü bekledim, huzursuz oldum hem de. neyse ki arada süt verdiler de moralim düzeldi. akşam yıkandım, bu sefer suyu iyi ayarlamışlardı çok hoşuma gitti, kurulanırken arıza çıkarmayı ihmal etmedim tabii ki.
23. gün
dikkat ettim de hortumdan kalan son parçanın yerinde yeller esiyor. yeniden bağlarlar diye hayallerim de suya düşmüş oldu böylece. annem bana sürekli kızım diyor, ne anlama geliyor acaba?
anlıntıdır

ekliim de cıkayım zemuszemus

ben geldim kıslarr öldüm yorgunluktan valla acıkmışızda zaten bişiler atıştırırken bide size bakayım dedimm

naloşummmmmmmmmmm neden kederlisin dadlumm hayırdır bi sorunmu var

selam kızlar.. ben geldim

maşallah bugün topik pek bir sessiz..
ben doktora gittim bu gün kızım 1100 gram olmuş 35 cm de boyu varmış..
ya varya ağzını açıp kapatıyordu dilini bile gördük doktorumuz bile dedi bu bebek çok yalanıyor diye..gözlerini açıp kapattığını felan hep gördüm..
fatoş benim de yarın son iş günüm cumartesi tatile gidiyorum antalyaya geldikten sonrada çalışmak yok..
yarın son gün..

hoşgeldin elifcim maşallah kızına tatlımm

naloşummm dadlummmm ne hoş bişi eklemişsin canımm

maşallah yavru kuşa elifçim. geçen hafta doktora gittiğimde ben de görmüştüm yutkunduğunu dilini. ay çok şekerler yaa, dili olmuş da çıkarır da yalanırmış aman yareppim... :emir_bebek:

mrb.herkes gitti sanırım gizemcim yemek saati malum.bnm kociş azcık geç gelicekte bn de takılıyım dedım :D nasılsın iyimisin

iyiyim şeker sen nasılsın benimde kociş nerdeyse gelir zaman öldürüyom burda napalım sıcak malumunuz çıkılmıyo evden pekkk

iyiyim şeker sen nasılsın benimde kociş nerdeyse gelir zaman öldürüyom burda napalım sıcak malumunuz çıkılmıyo evden pekkk

bnde iim tesekkür tatlım. yoruldum ütü yaptımda biraz :) kramplardan söz etmısler demın bnde iki kez oldu şimdiye dek cok şükür de.giderek artıyomu ki? sende durum nasıl:uhm:

ne güzel izmirdesin valla bnde aydınlıyım.15 gun önce oralardaydım çeşme didim :gitme:.özledım valla :a015: burası serin buraya gel a.s

valla şeker bende ütü yaptım geberdim sıcaktann bende pek allaha şükür olmuyo kıramp ama ilerliyen haftalarda olacak galiba vücut tepki veriyo normal kocişlere baya iş düşecek bol bol masaj yapcekler artık napalaım baba olmak kolay değil :))

valla şeker bende ütü yaptım geberdim sıcaktann bende pek allaha şükür olmuyo kıramp ama ilerliyen haftalarda olacak galiba vücut tepki veriyo normal kocişlere baya iş düşecek bol bol masaj yapcekler artık napalaım baba olmak kolay değil :))

masaj yaparken bacak daha cok acımasın da kaydirigubbakcemile3 bn allaha şükür ü kramplar ıcındedım cnm bnde henuz artmadı diye ;)

iyi akşamlar kızlar ben doktordan geldim kızım 1400gr olmuş saglıgı iyi suyumuz iyi rahim boyu 4cm iyi kilomuz iyi 1ay sonra çagırdı doktor böbregim şişiyomu die kontroleee

Back
X