sagol bitanem benim muck minikinle sanaŞenizmaşallah kuzunamusyascım tatlımm sağlıcakla inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol bitanem benim muck minikinle sanaŞenizmaşallah kuzunamusyascım tatlımm sağlıcakla inş.
musyas kocaman olmuş senin kızın haftaya da ben gidecem bakalım ne diyecek doktor. böbreğindeki şişlik ne aşamada bua rada???
saol kuşum benim evet büyümüş zilloşum cnm böbrege bakmadı üroloji doktorumuz seni bekliyo bir aya kadar dedi biliyom dedim sanırım şişme devam ederse ameliyatla rahimden tüp şeklinde sonda takılcakmış sende önemlisin bebekte ikinizede zarar gelmesini istemiyom dedi onun için gerekirse böbregi kurtarmak için bu müdehaleyi yapcaz dedi ameliyatla inş şişme dururda gerek kalmaz en son sınırdaydı şişme
iyi akşamlar kızlar ben doktordan geldim kızım 1400gr olmuş saglıgı iyi suyumuz iyi rahim boyu 4cm iyi kilomuz iyi 1ay sonra çagırdı doktor böbregim şişiyomu die kontroleee
iyi akşamlar kızlar ben doktordan geldim kızım 1400gr olmuş saglıgı iyi suyumuz iyi rahim boyu 4cm iyi kilomuz iyi 1ay sonra çagırdı doktor böbregim şişiyomu die kontroleee
musyascım gözünaydın kocaman olmuş kuzunn...da bi ay bana da uzun geldi,
mrb zuzucum nasılsın? kız senın bebiş hala aylık görünüyo ? şimdi kaç haftalık oldu:uhm:CADIARZU
benim kocişte uyuyoo bizde sohbet edek bariii şimdilik yoğun olsunlarr bebişler oldumu zaten bebişler onlarıda yoracak bu daha ii günleri :jeyyar: