Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehh hele şükür geldiniss..nerdesinis kızım sis yaa..dandaann bunnar bana cam sildim diye kızdılarr sen olsan kızmazdın demi cücümmm zemuszemus
hehh hele şükür geldiniss..nerdesinis kızım sis yaa..dandaann bunnar bana cam sildim diye kızdılarr sen olsan kızmazdın demi cücümmm zemuszemus
tünaydın kıslarrrr
iiyim elacım sen nasılsın canım ? uykusuzum geceleri bacaklarıma krapmlar giriyor uyuyamıyorum mafoldumbeno kadar süt içiom magnezyum içiom neden hala oluo anlamadım sizde de varmı böle
bende kızardım zuzu:mymeka:ama nasıl sildine baglılmaz:bende siliom arada ama öle uzanabilcem kısımları silmiom ortaları bırakıom mesela yan camları siliom açılan kısımlarıkaydirigubbakcemile3 diger böümleri doguma yakın büyük ablam silcekmiş sonunda biri bana yardım etmeyi akıl etti:gitme:
opuyorumnanaktan
az bilee yapmışlar kızmakla ben olsam sopa çekerdimklava:
iyi olmana sevindim cnmopuyorumnanaktan
ayy sen o kadar süt içiyon, magnezyum içiyon kramp giriyo ben içmiyom bana girmiyo, acaba bu kramplar sadece kalsiyum ve magnezyum eksikliğindenmi olurCADIARZU
diğer bi değişle bende kalsiyum ve magnezyum ekssikliği yokmu yaneezemuszemus
ELALIM PROTESTO BİTMİŞTİR kaydirigubbakcemile5
ne bilim anacım sen hiç içmiosun doru, ayalarıma basamıom valla zor yürüom bugundün gece çok fenaydı , maşşallah diim sana sende de nazar degmesin kısopuyorumnanaktan
az bilee yapmışlar kızmakla ben olsam sopa çekerdimklava:
iyi olmana sevindim cnmopuyorumnanaktan
ayy sen o kadar süt içiyon, magnezyum içiyon kramp giriyo ben içmiyom bana girmiyo, acaba bu kramplar sadece kalsiyum ve magnezyum eksikliğindenmi olurCADIARZU
diğer bi değişle bende kalsiyum ve magnezyum ekssikliği yokmu yaneezemuszemus
:mymeka:silme bidaha kısım pis kalsın kimse ayıplamaz hamile kadını yorma kuzunu artık bol bol dinlenmemiz lazımmış soluna yatmaya alış sen biranöncesenden de yüz bulamadık iimi ...naniknanik en uçları wileda sopasına bezi bağlıyıp ööle sildim..kendim ööle sarkıp uzanmadım...şimcik yatıyorum akşama kadar da iş yapmıycam dışarı da çıkmıycam..nası durcaksamm kafamçokkarıştı
sildim tatlımopuyorumnanaktanhandan bi ara unutmada özel mesajlarını sil posta kutun dolmuş...
hımmm tamam canım bidahaki kontrolde sorum gece savaşıoz valla kocimi dürtiom krampp die adam biden fırlıo bacaklarımı havaya dikio masaj yapıo gözler kapalı fiml çeviriozkaydirigubbakcemile3handancım bu kramplar sadce magnezyum yada kalsiyumun vücutta az olmasından kaynaklanmıyomuş ikisinin arasındaki dengesizlikten kaynaklanıyormuş... bence sen gene doktorunla bi görüş..
Handan canım Şeniz
puff :kedi:Zuzumm cammı sildin :mymeka: halılarıda yıkasaydın bari
:mymeka:silme bidaha kısım pis kalsın kimse ayıplamaz hamile kadını yorma kuzunu artık bol bol dinlenmemiz lazımmış soluna yatmaya alış sen biranönce
:
kıslar sizleri çok seviom opuyorumnanaktan hepinizi ayrı ayrı göbiklerden öpüyorumopuyorumnanaktan
kıslar sizleri çok seviom opuyorumnanaktan hepinizi ayrı ayrı göbiklerden öpüyorumopuyorumnanaktan