2009 Ekim Anneleri

kafam karıştı he aç mı gidem tok mu açken okadar şeyi yaşayamam hele kan hiç veremem
normalde bilem bayılıyorum kan verirken off off

Bence çok ufak tuzlu bişiler at azına canım gitmeden,çok doyurma yani karnını,
Kan almada öle kolundan almıyolar kız=)
Ufacık bi sinek ısırığı gibi parmak ucuna batırıyo öğneyi alıyo onu.bakmana bile gerek yok kaydirigubbakcemile3

Bence çok ufak tuzlu bişiler at azına canım gitmeden,çok doyurma yani karnını,
Kan almada öle kolundan almıyolar kız=)
Ufacık bi sinek ısırığı gibi parmak ucuna batırıyo öğneyi alıyo onu.bakmana bile gerek yok kaydirigubbakcemile3

he iy oldu bunu duyduğum yoksa yarın gece gene uyksusuz travmatik bi gece geçirecektim:kedi:
kan aldırırken hep bayıldım zor doluyo tüp ,işkence gibi..
nasıl doğuracaksam daha kan veremiom kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar anneler, hafta sonu sendormu yine cok az ilerlermiş sayfalar :CüvCüv: inşallah herkes iyidir...babamız bugunde çalışıyo bizde oğluşumla evde nette geziyoruz o gelene kadar...opuyorumnanaktan

he iy oldu bunu duyduğum yoksa yarın gece gene uyksusuz travmatik bi gece geçirecektim:kedi:
kan aldırırken hep bayıldım zor doluyo tüp ,işkence gibi..
nasıl doğuracaksam daha kan veremiom kaydirigubbakcemile3

Bende şuan bunu merak ediyorum kafamçokkarıştı
Cidden nası doğurucan CADIARZU
En iyisi sen genel anestezi ol uyandığında bitmiş olsun :jeyyar:

günaydinlar sekerler. Pazar sabahin köründe ayaklandim cünkü zaten yatamiyorum. Benim hamisligim cok sorunlu geciyor. bebek aciisindan degilde sorunlar hep bende. yatamiyorum oturamiyorum hic rahat degilim. Göbisim cok rahatsiz ediyor. Bir sürü yastikta istemiyorum yatakta ayagima dolaniyorlar. iyice SIKILdim hamilelikten bian önce gelsede su zaman dogursak. gecelerim uykusuz.günleri sayiyorum vallahi. söyle bi 2 hafta erken gelse bari oglusum diyorum artik ne yapayim. sinir sistemim harab oldu.

Yaaa siz nasi yatiyosunuz anlatsaniza merak ediyorum kizlar. Yatarken rahatsiz olmuyomusunuz. Ne pozisyondaa yatiyosunuz. Anlatin belki bilmedigim bisiyler kesfeder bende rahat ederim.

gunaydın kızlar...

Arkadaşım ben çok rahatım allaha şükür yatıyorum bacağımın arasına bı yastık alıyorum öylece uyuyorum tabi 2-3 kez kalkıyorum ama uykumu alıyorum oğlum beni üzmüyor..sağa sola sırt üstü bazen tabı normal kışıler gibi uyuyamıyorz ama şurda çok az bı zamanımız kaldı azcık sabır...zaten bebekler gelınce hiç uyuyamıcaz

günaydinlar sekerler. Pazar sabahin köründe ayaklandim cünkü zaten yatamiyorum. Benim hamisligim cok sorunlu geciyor. bebek aciisindan degilde sorunlar hep bende. yatamiyorum oturamiyorum hic rahat degilim. Göbisim cok rahatsiz ediyor. Bir sürü yastikta istemiyorum yatakta ayagima dolaniyorlar. iyice SIKILdim hamilelikten bian önce gelsede su zaman dogursak. gecelerim uykusuz.günleri sayiyorum vallahi. söyle bi 2 hafta erken gelse bari oglusum diyorum artik ne yapayim. sinir sistemim harab oldu.

Yaaa siz nasi yatiyosunuz anlatsaniza merak ediyorum kizlar. Yatarken rahatsiz olmuyomusunuz. Ne pozisyondaa yatiyosunuz. Anlatin belki bilmedigim bisiyler kesfeder bende rahat ederim.

ben savaş yapıyorum yatarken valla..kesinlikle 5 dk. da bir pozizyon değiştiriyom..bide normalde yüz üstü yatarım bazen bi kalkıyomki hafiften yüz üstü olmuşum hemen toparlanıyorum...bende çok sorunluyum yani...sana katılıyorum inşallah zaman çabuk geçerde meleklerimizi sağlıkla kucaklarımızda yatırırız...

Günaydın güzel anneler,

Ben de yatarken zorlanıyorum. Yatakta toplam 6 yastık var desem !!!
Biri bacaklarımın altında, biri arasında, biri belimde, biri kendi yastığımın altında, biri de kolumun altındaki küçük kirlent.
Buna rağmen 2-3 kez kalkıyorum ve sabahın köründe de uykum kaçıyor.
Sonra da bütün gün leyla leyla dolaşıyorum:)
Meleklerimiz bizi sonraki günlerdeki uyukusuzluğa alıştırıyor sanırım.
Değer onlara herşey...

Gunaydinlar herkesee.:teytey:
bende aksamlari yatmadan dusa giriyorum. bebek yagiyla pehlivanlar gibi yaglanip yatiyorum.gec boyuda yastiklarla guresiyorumhihoyyyt bir yastik bacak arasina bir yastik basima bir yastikta kolumun alitina aliyorum.sol yanima yatiyorum ama gec icerisinde sirt ustude yatiyorum.

selam annişkolar,
ben de 3 yastıkla yatıyorum..
biri başımın altında, biri bacaklarımın arasında, bir de kollarımın arasına küçük bir kırlent alıyorum.
devamlı sol tarafıma yatıyorum. asla başka bir tarafa yatmıyorum. alıştım artık. sağa yatınca bebişime yeteri kadar kan gitmicekmiş gibime geliyor sağıma dönsem de hemen tekrar sola dönüyorum. çünkü sağıma dönünce bebiş de sağ tarafa geçiyor hepten toplardama baskı yapacak diye korkup soluma dönüyorum bu yüzden.
tek pozisyonda uyumak da hiç kolay değil çok sık uyanıyorum ama uykumu alıyorum . napalım böyle böyl geçecek..

günaydın kızlar,
ben gece 1 bazende 2 defa kalkıyorum ya soluma yatıyorum yada sırt üstü yatıyorum , genelde sırt üstü yatıyorum ayaklarım çok şiştiğinden 3 yastık koyup öyle uyuyabiliyorum,dizlerimin arasınada bir kırlent koyuyorum,hepimiz için zor oluyor aslında hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle doğsalarda kucaklarımıza alsak .

Kızlar bana cicler topiği ve göbiş topiğinin adrelerini atarmısınız bilg.değişti de bulamıyorum linkleri...

Back
X