Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 3 yastıkla ıkısı basımın altında bırı bacakalrımın arasındagünaydinlar sekerler. Pazar sabahin köründe ayaklandim cünkü zaten yatamiyorum. Benim hamisligim cok sorunlu geciyor. bebek aciisindan degilde sorunlar hep bende. yatamiyorum oturamiyorum hic rahat degilim. Göbisim cok rahatsiz ediyor. Bir sürü yastikta istemiyorum yatakta ayagima dolaniyorlar. iyice SIKILdim hamilelikten bian önce gelsede su zaman dogursak. gecelerim uykusuz.günleri sayiyorum vallahi. söyle bi 2 hafta erken gelse bari oglusum diyorum artik ne yapayim. sinir sistemim harab oldu.
bendede aynı dert var..ben üşüttüm sanırım... sabah tansıyonum düştü...ıkı kere cıkardım..tüm gün ac açına durdum..bu sıcaklaıklar bu haftada sürecekmiki?
Yaaa siz nasi yatiyosunuz anlatsaniza merak ediyorum kizlar. Yatarken rahatsiz olmuyomusunuz. Ne pozisyondaa yatiyosunuz. Anlatin belki bilmedigim bisiyler kesfeder bende rahat ederim.
selam hanımlar.... dün kontrolümüz vardı bu arada şu şeker yüklemesi derdindende kurtulmuş olduk.maşallah bebişim 1300gr olmuş ama ben kilo vermişim 52 den 51 e düşmüşüm gribin etkisi(( şekerimizde çok iyi çıktı hatta nerdeyse alt sınıra yakın.rahatsızlıklara gelince keyif meyif yok bu aralar bende çıldırcak gibi oluyom bazen bi sıkıntı basıyoki sormayın. bide evinde etkisi en üst katta oturuyorum,takıntılı annem yüzünden ne klima açılıyo ne vantilatör evde evin içi bazen 38 dereceye kadar çıkıyo
(( boğulucam yakında.
GÜnaydın kızlar nasılsınız???
Ya ben Çok kÖtÜyÜm... DİŞİm aĞrımaya baŞladı c.tesİ gÜnÜnden berİ bende dÜn eczaneden dİŞİnol aldım dÜn kullandım bİ kere bİ zararı varmıdır. Eczacı kız gebeler kullanabİlİr dedİ ama aklıma takıldı. Benİm gİbİ dİŞ aĞrısı Çekenelerrr neler yapıyolar Çekmezler dİmİİİ akıl verİn bana yaaa
geçmiş olsun cnm ben tam 2aydır full hergece 7/24geçmeyen diş agrısı çekiyom doktorum bana günde 3defa minoset verdi dişinolda kullanan vardı ama minoset kesiyo bazı durumlarda çekim yapılıyo benim kanama riskim var kan sulandırıcı igne alıyom çektirmem yasak sen bi doktoruna hemen danış belki çektir der bol süt iç oda kesiyooo
günaydın kızalr herkese hayırlı bi hafta geçirmemiz dileğiyle zemuszemus
günaydın adaşım hoşgeldin minik meleginle sende aramızaaopuyorumnanaktan
nasılsın canım diş ağrın ansıl oldu biraz daha hafifledimi
evet cnm agrı kesicilerle ediyom 29haftalık oldum bende dogumdan sonra hemen müdehale edicekler ben kan sulandırıcı igne kullandıgım için 4kere diş doktoruna gittim çekim yapamıyom kanam olursa durduramayız bebegi kaybedebilirsin dedi kanamadan allah korusun vben çekiyom ama inanki 24saat uykusuz sinirli gezdigim oluyo evin içinde bu diş bende acaip sinir yaptı düzenim bozuldu çok allah yardımcımızolsun bol süt içiyomki daha fazla agrımasın dieee