2009 Ekim Anneleri

Herkese günaydın
Güzel bir hafta olsun bizim için inş.
Benim acaip uykum var uyanınca görüşürüz hoşçakalın.

hoşgedin cnm muxk iyi uykular minikle sana

ah canım ya senin durumun daha kötüüü bende bol bol düt içiyorum akşam 4 kere dişimi fırçaladım ağrısından allah yardımcımız olsun. ya ben b hafta sonu bi sürü işim vardı elimi kaldırıpda hiç bişey yapamadımm sırf yattımmmm çok kötü diş ağrısı

evet cnm ya sinir bozucu bişi diş agrısı çokk bedne yaptım bütün işlerimi ama bugündeterjan almam lazım bebişin cicilerini yıkıyıp kaldırmak lazım çantaya ütüleyip elim kalkmıyo nedense

Günaydın kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hepimize sağlıklı, güzel bi hafta olur inşallah:Saruboceq:
30lu haftalarıda gördük çok şükür:Saruboceq: ayrı bi mutluyum:asigim:

Esmacım geçmiş olsun cnm:teselli: diş ağrısı çok zordur Allah düşmanıma vermesin:asigim:

günaydınn kızlaarrr..nası geçti haftasonu...

elaam nası oldun kuşumm..ne çatlatıon adamı benim de perşembe bitio 30um
zemuszemus

kıslar biz dün oglumuzun parkyatagını aldık saraçhaneden çok uyguna aldık yatak almamış annelere tavsiye ediyorum ,stork lux oyun parkı aldık yıkanabilir kumaş felan baya geniş 120 tl aldık içine yatagıyla beraber 150 tl aldıkopuyorumnanaktan

işte yatagımız bu Kiraz Bebe >> Bebek Yatakları >> Park Yataklar mavilisini aldık

zemuszemus

günaydın ajkımmopuyorumnanaktan sanırım cumartesi günkü sorun sana sölediğim yiyeceklerden oldu, senden sonra fıldır fıldırdı kuşum:nazar:
dün alışverişe gittik gecelik ve pijamik takımlarımı aldım, iç çamaşır don atlet aldım doğurmaya hazırımmsırnaşık şey
ama sanırım dün tordum kızımı gene-tatlicadiarzu-

ohh çatlada patlaaa bizim bitti dandanla 30umuz:dilcikar:

hayırlı olsun dandnaım yatağınızz..mışıl mışıl uyusun oğluşun içindee

günaydın ajkımmopuyorumnanaktan sanırım cumartesi günkü sorun sana sölediğim yiyeceklerden oldu, senden sonra fıldır fıldırdı kuşum:nazar:
dün alışverişe gittik gecelik ve pijamik takımlarımı aldım, iç çamaşır don atlet aldım doğurmaya hazırımmsırnaşık şey

hayırlı olsun elam aldıkların ne kadara aldın nasıl bişe aldın anlat helekaydirigubbakcemile3 ayy dimi kısss 30 bitti çok az kaldııııııııııdelikafadulden

kıslar biz dün oglumuzun parkyatagını aldık saraçhaneden çok uyguna aldık yatak almamış annelere tavsiye ediyorum ,stork lux oyun parkı aldık yıkanabilir kumaş felan baya geniş 120 tl aldık içine yatagıyla beraber 150 tl aldıkopuyorumnanaktan

işte yatagımız bu Kiraz BebeVİRÜS!>>VİRÜS!Bebek YataklarıVİRÜS!>>VİRÜS!Park Yataklar mavilisini aldık

dandanım çok güzelmiş cnm buda sağlıkla yatsın içinde oğluşun:nazar:
baby max dan niye vazgeçtin kuzum, gerçi buda andırıyo onuyerimseniben
bu arada hakkaten çok uyguna almışınyerimseniben
ahhh ahhh biyerlerimee bişilerr batıyoo yediğim kazığın etkisi sanırsamm:roflol:

zemuszemus

günaydın güsellerrrrrrrrrrrr

işte yatagımız bu Kiraz BebeVİRÜS!>>VİRÜS!Bebek YataklarıVİRÜS!>>VİRÜS!Park Yataklar mavilisini aldık

hoşgeldiniz güsel annelerrrrrrrrrrrrr keyifler nasılmış bakimmmmmmmmmmmmmmmmmm

bidaa yeme kıs ööle delüm..kaydirigubbakcemile3 ben de son 3 günlük abartı yorgunluktan soora akıllandım bugün yangelip yatcam..dün akşam garip bi ağrı wardı karnımda..belime de wurdu çok korktum...akıllandım ama daha az iş yapcam..hee bu arada kaynanamın gelmesine kaldı 5 kafamçokkarıştı wee asıl bomba hani kalabalık bisürü misafirim gelio ya 2 geceliğğine,kaynanacım onlarnan geri dönmiyip accık kalcakmış görümcemlen birlikte..bu accık nekadarki aceppp...

koy kıs pijimiklerinin resmini mrk ederisss

dandanım çok güzelmiş cnm buda sağlıkla yatsın içinde oğluşun:nazar:
baby max dan niye vazgeçtin kuzum, gerçi buda andırıyo onuyerimseniben
bu arada hakkaten çok uyguna almışınyerimseniben
ahhh ahhh biyerlerimee bişilerr batıyoo yediğim kazığın etkisi sanırsamm:roflol:

batar tabi kaydirigubbakcemile3 aminnn saol teyzesiiiopuyorumnanaktan

canım bunu çok behendim yıkanabilir felan olması çok hoşuma gitti o yüzden bunu tercih ettim , yatagı kurduk içini düzdük hevesle ama erken demi geri kaldırım demi ya sen kaldırdınmıCADIARZU

dandanım günaydın çok güzelmiş yatağınız güle güle yatsın meleğimiz bende ağustosta alıcam inş. ama ben beşik alcam şu büyüyenlerden zemuszemus

Günaydın kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hepimize sağlıklı, güzel bi hafta olur inşallah:Saruboceq:
30lu haftalarıda gördük çok şükür:Saruboceq: ayrı bi mutluyum:asigim:

Esmacım geçmiş olsun cnm:teselli: diş ağrısı çok zordur Allah düşmanıma vermesin:asigim:

sağol elamm inş. geçer ya
sen nasılsın...

hoşgeldiniz güsel annelerrrrrrrrrrrrr keyifler nasılmış bakimmmmmmmmmmmmmmmmmm

ii cicimm...accık uykusuzum çok uyandım bu gece ...sen naıssın...

batar tabi kaydirigubbakcemile3 aminnn saol teyzesiiiopuyorumnanaktan

canım bunu çok behendim yıkanabilir felan olması çok hoşuma gitti o yüzden bunu tercih ettim , yatagı kurduk içini düzdük hevesle ama erken demi geri kaldırım demi ya sen kaldırdınmıCADIARZU

ohoo benim aylardır serili içinin uyku seti..nası olsa yıkıycam diye...

esmacım nbr..nezamandır yoksun yoksa ben mi rastgelmiorum..ii demi bebikk....geçmiş olsunnn

bidaa yeme kıs ööle delüm..kaydirigubbakcemile3 ben de son 3 günlük abartı yorgunluktan soora akıllandım bugün yangelip yatcam..dün akşam garip bi ağrı wardı karnımda..belime de wurdu çok korktum...akıllandım ama daha az iş yapcam..hee bu arada kaynanamın gelmesine kaldı 5 kafamçokkarıştı wee asıl bomba hani kalabalık bisürü misafirim gelio ya 2 geceliğğine,kaynanacım onlarnan geri dönmiyip accık kalcakmış görümcemlen birlikte..bu accık nekadarki aceppp...

koy kıs pijimiklerinin resmini mrk ederisss
:bbo:inş o accık acııkıtr zuzum dualeım seninle 2 gün az bi zaman dayanırsın canım kaynanayada sıkma canını inş az kalır yada seni sinir etmeden akıllı uslu kalır:Saruboceq:
dandanım günaydın çok güzelmiş yatağınız güle güle yatsın meleğimiz bende ağustosta alıcam inş. ama ben beşik alcam şu büyüyenlerden zemuszemus

saol teyzesiiiopuyorumnanaktan bende büyüyen alcaktım sonra vazgeçtim canım kullanışlı diil dediler öle uzun yıllar yatmıo felan dediler vazgeçtim

Back
X