- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
- 363
ükela:1closedeyes:
zemuszemus zemuszemus
ben elevit almadim hic sigarada icmiyordum birakmadim dogal olarak..benim bulacak bahanemde yok:kedi:
kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ükela:1closedeyes:
ben elevit almadim hic sigarada icmiyordum birakmadim dogal olarak..benim bulacak bahanemde yok:kedi:
valla ben şu kalçamdaki çatlakları görene kadar düzenli prengnycare sürdüm her gün. her duştan çıktığımda komple vücut losyonu sürdüm , her krem sürdüğümde saç fırçasıyla masaj yaptım kan dolaşımı hareketlensin diye. buna rağmen çatladı yani. artık sürmüyorum sinirlerim bozuldu. zaten doktorum da öyle dedi. çatlakları engelleyemezsin, bünye meselesi dedi. krem kısmı işin ticari tarafı dedi. haklı da bence. ben burda birini okumuştum da kız neler sürmüş karnına çatlamasın diye ne bakımlar yapmış. doğumdan sonraki göbeğinin fotosunu koymuş çalak içinde göbek. olacaksa oluyor kızlar kaçış yok.
he sizin olayla hiç alakanız yok demi..aylardır elevite suç buluodunuz şimcik sigaraya ..hiç yemedinis yanenaniknanik
zuzucum yemedik deikmi. yedik de altık tabiyki ama sigarayı bırakınca can sıkıntısından yedik hep unu diyoruz hiç sigara içmeseydik bırakmayacaktık da dolayısıyla normalden fazla da yemeyecktik fazla da kilo alamayacaltık
nerde o foto merak ettim...kiz kac kilo almis peki belki kilosu coktur...
bende işyerindeyim bacaklarım ve ayaklarım davul gibi şiş
Birşey soracağım size ama hepiniz bir fikir söyleyin tamammı .
elam sen çiş tahliline ne zaman gidicektin ben sabah verdim burdaki özel bi laborutuvara 15 tl aldılar 10 ağustosta da rütin tahliller içn hastaneye çağırdızemuszemus