2009 Ekim Anneleri

beyazz olsuunn..pembiş şeylernen süslersin renkli olur osaman (( bu mehaya laelaelaelaelae )))

ikinci elet irkek olursa mawiş uyku setleri neim ona kullanırsın (( ben de idareli hatunum bu da elaya lülülülülülü ))

lülülülülülü

ayy olmazmıı perişanız elam sensiz... laelaelaelaelae

bişiler sürmene rağmen mi çatladın ceren
hayır canım bişey kullanmadım
krem falan kullanmadinmi hic.???engellemezdi catlamasini ama en aza indirirdi belki:uhm:
yok kullanmadım canım doktora sordum hiç bir kreme izinde vermedi hem çatlayacaksa engelleyemessin dedi.
benim ayaklarım akşama doğru şişiyomafoldumben

benimkiler gün boyu şiş

ükela:1closedeyes:

kizlar bende bisey sorucam arkadaslarin tabaklari var bende ikisinede bos vermek istemiyorum her zamanki gibi ...aksama hangi kurabiyeden yapayim sizce :kedi:????bumu??
http://www.kadinlarkulubu.com/bisku...distan-cevizli-pastane-kurabiyesiresimli.html
yoksa bumu olsun??
Imageshack - iyinumaraom9ga0.jpg

kızım nie milletin canını çektiriosun..hee yok yokk reklam yapıosun bence laelaelaelaelae ay bakmıyciim canım çeker yapar şişerim sırnaşık şey

cnm ben çiş tahlilini cuma günü vercem ama gittiğim hastaneye gitmeyi düşünüyorum...
benim kontrol 17 ağustosta diğer tahlilleride o zaman alırlar sanırımyerimseniben

canım benim doktor özelde incelettir ii baksınla dedi 10 ağustosta da tekrar hastanede yapıcak bakalım 4 den sonra göstercem tahlili ne dicek eğer bakteri hala varsa iğne ve serum tedavisi vercem dedi inş. yoktur offff çok kastım kendimi bennnn:kedi:

mehaycım linklerine bakmayı düşünmüyorum kanıma giriyosun:1closedeyes:

canım benim doktor özelde incelettir ii baksınla dedi 10 ağustosta da tekrar hastanede yapıcak bakalım 4 den sonra göstercem tahlili ne dicek eğer bakteri hala varsa iğne ve serum tedavisi vercem dedi inş. yoktur offff çok kastım kendimi bennnn:kedi:

ayy yasemin bende tırstım yaa şimdii bendekide gitmediyse iğne ve serummumafoldumben

size sormamin nedeni hangisi daha guzel gorunuyor hani arkadaslara goturucemya o yuzden diye sordum..neyse ben kendim karar vereyim en iyisi...kimse fikrini soylemedi..

Back
X