2009 Ekim Anneleri

selam kızlar cumartesi dr daydık 28+3 ken 1300 olmuş bizimki. başı midemin orda duruşu bizim gibi ters olan varmı. dr 32 den sonrası önemli dedi tabi. bu durumda ayağa kalkınca bizimki idrar oluna ayağıyla baskı yapıyo wc hissi oluşuyor.

ya kıslar ben bu mide yanmasından cok çekiyorum hergun toplasan 3 saat midem yanıyor ara ara...acaba ne yapsam geçirir doğal yöntemle...hap şürüp falan kullanmak istemiyorum çünki.

nde de oluyor tatlım ..ben az bişey ekmek arası zeytin yiyorum bastırıyor biraz..ama ne kadar dogru bilemem..

selam kızlar cumartesi dr daydık 28+3 ken 1300 olmuş bizimki. başı midemin orda duruşu bizim gibi ters olan varmı. dr 32 den sonrası önemli dedi tabi. bu durumda ayağa kalkınca bizimki idrar oluna ayağıyla baskı yapıyo wc hissi oluşuyor.

benimkinin basi asagidaydi ama dogum pozisyonunda degil sol alttaydi arada ayaklarini yukarida hissediyorum aradada senin dedgin gibi asagida demekki donup duruyor surekli daha tam donmedi zaten kimseninki canim...

bugün pembe incinin payşatığı bi oda takımı vardı o mesela 890 tl mi ne? tabi senin tercihlerin farklıysa ve buda fiyatı etkiliyosa bişey diyemem şekrim. bu arada pembenin paylaştığı resim 5054. sayfada bakmak istersen gördünmü bilmiyorum

maşallahhh canım ogluşunaaa:nazar: döner daha doktorun dedigi gibi canım şimdi önemli diilimişkaydirigubbakcemile5

aynen canım benimki de daha dönmemişti enson gittiğimde..döner daha dedi.bakalım ne zaman ?????

selam kızlar biz bebek deterjanımızı aldık bugün cicilerimizi yıkıcaz ütülicez mamamızı yed,ik mola verdik di,nlenmek için

selam fatmacım maaşallah bebişine... ne güzel bak bebeişinin sağlıklı olduğunu görmüşsün ben de hayırlısyla çarşamba görecem nilimi bakalım bizimki ne kadar olmuş? bu arada 32.haftaya kadar döner inşallah bebeğin merak etme

selam fatmacım maaşallah bebişine... ne güzel bak bebeişinin sağlıklı olduğunu görmüşsün ben de hayırlısyla çarşamba görecem nilimi bakalım bizimki ne kadar olmuş? bu arada 32.haftaya kadar döner inşallah bebeğin merak etme

canim senin bebisle benimki ayni haftada sen en son ne zaman gitmistin ve kac gramdi seninki??ben an son gittigimde 554 gr di haftasini unuttum bak..:kedi:

selam kızlar biz bebek deterjanımızı aldık bugün cicilerimizi yıkıcaz ütülicez mamamızı yed,ik mola verdik di,nlenmek için

selam musyasçım hoşgeldin... ne güzel başladın hazırlıkları aslında çoğunuz da bişeyler yapıyosunuz. ama bizim ev işi netleşmediği için hiç bişeyi elleyemiyorum... şu kremiz netleşse ev alabilecekmiyiz alamayacakmıyız hala belli değpil alamazsak bile başka kiraya çıkmak gerekecek. o yüzden kızın herşeyi paketli bekliyo......

selam musyascım..dha erken değil mi cnm yıkamak için son 1 ay yapmayı düşünüyorum ben .annecim gelince :) anamı ösledım ya...mafoldumben

selam musyasçım hoşgeldin... ne güzel başladın hazırlıkları aslında çoğunuz da bişeyler yapıyosunuz. ama bizim ev işi netleşmediği için hiç bişeyi elleyemiyorum... şu kremiz netleşse ev alabilecekmiyiz alamayacakmıyız hala belli değpil alamazsak bile başka kiraya çıkmak gerekecek. o yüzden kızın herşeyi paketli bekliyo......

cnm benim allahım enkısa zamanda hayırlısıyla size güzel bir ev nasip etsin inşallah oda güzel bişi yeni eve yeni bebek maşallah

ohh mis gibi hazır beklesin zillinin kıyafetleri ne güselzemuszemus
evet kuzum başladık artık yıkansında son ana kalmıyım dedim cicilerle nekadar paketlide olsa kaç el degiyodur yıkıyım ütüleyim kaldırıyım diger eksikler maaşta kısmetse az az bitircezopuyorumnanaktan

selam musyascım..dha erken değil mi cnm yıkamak için son 1 ay yapmayı düşünüyorum ben .annecim gelince :) anamı ösledım ya...mafoldumben

mrb cnm ben son 1ay annemde olcam dogum istde evim t.dagda oyüzden şimdiden hazırlıyım annem götüricem direk çantayla yoksa zor olcak benim heran ani durum olabilir riskimiz var çünküopuyorumnanaktan

maşallah canım meleğine benimde cumartesi vardı kontrolüm 27+5 iken 1274 grmış oğlum benimde tersa poziyonu suyu yeterliyse şuan için sorun yok canım endişelenme kaydirigubbakcemile5
bugün pembe incinin payşatığı bi oda takımı vardı o mesela 890 tl mi ne? tabi senin tercihlerin farklıysa ve buda fiyatı etkiliyosa bişey diyemem şekrim. bu arada pembenin paylaştığı resim 5054. sayfada bakmak istersen gördünmü bilmiyorum
canım gördümde bursada öyle 800-900 e takım yok almak içinde bursa dışına çıkamam ki demi ama şimdiilik beşik alalım zaten ilerde onu bozup yanına dolabını çekmecesini falan alıcam şimdi annemlerede 2000 ödetemem yazık onlarada demi ama kayınvalde otursun sadece anacım mı masraf yapsın :olmaz:
canım hoşgeldinm ne deterjanı aldın bakayımmm anlat heleCADIARZU

Back
X