- 31 Mayıs 2007
- 684
- 35
- 123
- 47
o eski halimden eser yok şimdiiiiii parçası aklıma geldi kızlar. halimiz fena umarım doğum sonrası ince beyaz çizgi kalır sadece.ya niye çatlıyoski çatlamasa olmazmıydı ama ya :1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o eski halimden eser yok şimdiiiiii parçası aklıma geldi kızlar. halimiz fena umarım doğum sonrası ince beyaz çizgi kalır sadece.ya niye çatlıyoski çatlamasa olmazmıydı ama ya :1no2:
geçmiş olsun kuşum çıkma bence dinlen akıntın çokmuş yat dik ayaklarıda mis gibi aniden bişi olur mazallah yat senopuyorumnanaktan
bence ayakları yukarı tut ve dinlen
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Çok korkuyorum boylee stres oluyorm bazen yaa yordum kendimi bugun offcikma o zaman yat dinlen canim...Şeniz
aman canım dikkat et yorma kendini..opuyorumnanaktancnm biz iyiyiz şükür bankaya gittim geldim fenalaştım eve zor attım kendimi sanırım agırlaştım artık çıkmak gelmiyo dışarı tek hiç korkar oldum bayılcam dieeeopuyorumnanaktan
yasemincim aynı olay bizde de vardı ... anneanne beşiği yaparmıs öle dedı k.valdem bnde babaanne de bılezık takar dedım kaydirigubbakcemile3 annem babam beşik paramıda verdı bileziğimi de taktı şimdiden sağolsunlar kendi ailen gibi olmuyo malesef bnmı yanlıs düşünüyorum bana öle denk geldi ya da ??? kafamçokkarıştı aman neyse takma kafana ...a.s.:1hug:
yok canım taktığım yok zaten onlar bişey alsın diye bebek yapmadık ya demi ama zemuszemus
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Çok korkuyorum boylee stres oluyorm bazen yaa yordum kendimi bugun off
aman canım dikkat et yorma kendini..opuyorumnanaktan
merak etme tatlım benimki de kaç gündür hiç hareket etmiyo gibiydi, ama dün ve bugün baya bi hareketlendi... bu arada krediyi daha bekliyoz: başvurduğumzu banka kefile gerek yok dedi ilk başta sonradan yok meblağ yüksek süre uzun kefil lazım falan dei. şimdi başka bankadan halletmeye çalışıyoruz. allah kısmet ettiyse hayırlısıyla olur diye düşünüyorum:))))))
yıkamadım ama karışmaz diye düşünüyorum sonuçta bebek ürünleri bizimkilere göre daha kaliteli oluyo. bol durulamayı unutmakızlar bebeklerin kıyafetini yıkıyanlar bana cvp verirmisiniz renkleri karışmaz dimi kıyafetlerin
sanırım kumasın renk verip vermesi ile alakalı canımm ilk once bir suya tutsan rengini akıtıyor mu die.akanı makinaya koymazsın elle yıkarsın artık..ama sanmıyorum renk verceklerini birbirlerinekızlar bebeklerin kıyafetini yıkıyanlar bana cvp verirmisiniz renkleri karışmaz dimi kıyafetlerin
kendine iyi bak cnmyani....opuyorumnanaktan bn kactım hadi görüşürüz kızlar..
kıyamam yaa Allah yardım etsin canım yaa.. eşinin ailesi yakındı demi yardım etseler nolur su mubarek gunlerde hamilesin sonucta neysee Allah yardım eder buyukturediyom cnm benimde işte acil bişi oluyo evde kimse olmayınca ben iniyom çarşıyaaa kimsedenkimseye hayır yokki bu dünyadaaa:çok üzgünüm:
musyas ben de aynı seyisoracaktım dün gece aklıma takıldı renkleri solar mı birbirine acaba...ben de diğer ay içinde yıkayacam...
sanırım kumasın renk verip vermesi ile alakalı canımm ilk once bir suya tutsan rengini akıtıyor mu die.akanı makinaya koymazsın elle yıkarsın artık..ama sanmıyorum renk verceklerini birbirlerine
tmm cnm öyle yapıyım ilk saol kuşum
kendine iyi bak cnm
kıyamam yaa Allah yardım etsin canım yaa.. eşinin ailesi yakındı demi yardım etseler nolur su mubarek gunlerde hamilesin sonucta neysee Allah yardım eder buyuktur
üst katımda eşimin aileside cnm şimdiye kadar zırnık yardım görmedimki bitabak yemek bile gelmediki kaldı onu yapcaklar boşver bizim allahımız var yardım eder bize:)
seldusumm nasılsın canımm
MEhayımm nire gittinnnn
yasemincim aynı olay bizde de vardı ... anneanne beşiği yaparmıs öle dedı k.valdem bnde babaanne de bılezık takar dedım kaydirigubbakcemile3 annem babam beşik paramıda verdı bileziğimi de taktı şimdiden sağolsunlar kendi ailen gibi olmuyo malesef bnmı yanlıs düşünüyorum bana öle denk geldi ya da ??? kafamçokkarıştı aman neyse takma kafana ...a.s.:1hug: