Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kutumda agırlık var gibi bide iki yanı agrıo sag ve sol köşeleri kutumun yürürken düşücek gibi sanki bebişim acaba çokmu aşagı indi die düüşündümde bi an haftaya cuma gidiom doktora sorcamda sizde varmı die merak ettim
baharcım gözünaydın canımmm...ne güzel ablan ve yeğenini göreceksinn..çok isterdim bende ablam veya kızkardeşim olmasını..yeterki olsaydı ben temizlik yapmaya yorulmaya razı olardımmm((((
bibeonunu dr. browns dar ağızlı aldım kuşum.ben de nuk alacam ozaman :lepi: biberon ve sulugunu da mı nuk alacaksınız????
30 derecede yıkarsan birşey olmaz musyasçım. ayır renkli ve beyazları 30 derecede yıka.kızlar bebeklerin kıyafetini yıkıyanlar bana cvp verirmisiniz renkleri karışmaz dimi kıyafetlerin
[URL=www.resimupload.com/ds564114738_Resim_002.html][/URL]baksanıza göbegime yaaaa normalmi bu
handancım ben de aşağıda bir ağırlık hissediyorum birkaç gündür ama kutumun üstünde değil o kadar. sanırım çoğumuzda genel bir sorun bu çoğunluk aşağıda hissediyor bebişleri. karnım da dolgun dolgun oldu , uzun süre de yürüyemiyorum bişeyler oldu bana birkaçgündür birden ağırlaştım. kilomu aldı sıpalar naptılar. bu kadar hantal değildim yani bu son hafta bebiş kendii iyice aşağılarda hissettiriyor bacaklarımı kapayamıyorum mesela. bebek aşağıda çünkü rahatsız oluyorum hissediyorum.kutumda agırlık var gibi bide iki yanı agrıo sag ve sol köşeleri kutumun yürürken düşücek gibi sanki bebişim acaba çokmu aşagı indi die düüşündümde bi an haftaya cuma gidiom doktora sorcamda sizde varmı die merak ettim
dandanım ajkım tam benim durumumu anlatmışsın...bende tek bende var böle bi problem zannediodumm....bende senin gibi bebiş aşağıda olduğu için böle olduğunu düşünüyorum...çarşamba günü randevum var....dr.la konuşacağım bunuuuu...özellikle yürüyünce yorulunca oluyorrrkafamçokkarıştı
slmmmmmm fıstıklar........opuyorumnanaktan
:lepi:
canım benim. gerçekten insanın ablası kızkardeşi olması çok güzel bir şey 4 kız kardeşiz ve iyki de 4 kız kardeşiz diyorum hep.... ben de razıyım temizliğe şekerim yeterki göreyim onları yoksa bidaha doğuma kadar göremeyecem.. e istanbuldan geleli de 1 ay oldu....
handancım ben de aşağıda bir ağırlık hissediyorum birkaç gündür ama kutumun üstünde değil o kadar. sanırım çoğumuzda genel bir sorun bu çoğunluk aşağıda hissediyor bebişleri. karnım da dolgun dolgun oldu , uzun süre de yürüyemiyorum bişeyler oldu bana birkaçgündür birden ağırlaştım. kilomu aldı sıpalar naptılar. bu kadar hantal değildim yani bu son hafta bebiş kendii iyice aşağılarda hissettiriyor bacaklarımı kapayamıyorum mesela. bebek aşağıda çünkü rahatsız oluyorum hissediyorum.
ay canım senin trandevu daha erkenmiş sen bi sor bakalım banada haber ver benim haftaya cuma( özellikle yatıp kalkınca daha çok hissediyorum geceleri wc gidemiorum bazen yürüyemiyorum yani inş önemli bişi degildir canım:bbo:
et beni değil de normal benlerimde çoğalma var neden oldu böyle anlamadım valla..anacım benim gibi et benleri cogalan var mı? sırtımda boynumda bisuru et beni cıktı minik minik :bbo: birkac tanede yeni benim cıktı.zaten tenim hassas ve acık.sinir oluorummmkötükedihüso
ay ne bilim amazonum ya aklıma bintürlü iş gelmio degil yani:bbo:
bende çok hantallaştım aynen masa başında oturuom bide bütün gün biliosun çok rahatsız oluorum bide aşagıda kafasını oynatmıomu iice sıkıştırıo beni:bbo: erkenmi döndü ne diom bu kuzular daha sonra dönselerdi böle rahatsz omazdıksüprizzzzz