2009 Ekim Anneleri

günaydin kiizlar. az evvel mesaj aldim görümcemden eltim dogum etmis benim bastan koymak istemedigim ismi ama sonradan belki koyabilirim ismi (kaynpederimin ismiYUSUF) o koymus hemde iki isim yasin yusuf yaw birden fesatlandim :((( o isim cepde duruyoda hic isim bulamiyorum cok moralim bozuldu uykum kactiiiiiii

öncelikle hayırlı olsun cnm bi sürü isim var sende başka isim koy cnm benim böyle şeylere takma kafanı minigine zarar vermem stresle allah analı babalı büyütsün

kucagina alirsin insallah kizini
bana 10.10 dedilerya bakalim ilk kizim iki hafta gec geldigi icin buda öyle olabilirmis dedi ebe

amin...hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün şimdiden cnm benimde 15eylül gibi gözüküyoerken gelme riski var bakalım normal tarihi 10,10,2009

hayirlisi artik allah iki IKINmada kurtarsin herkesi,,, kizimi uyandiriyim yaz okuluna götürcem sana iyi günler diliyorum bye:)

o bi sürü isimlerden iste begenemiyorum aklimda hep yusuf vardi :( neyse insallah buluruk artik baska isim

birkaç tane önereyim o zaman belki beğenirsin, bizim kızımız olacağından bu isimler boşa çıktı. Alp, Sarp, Can, Atakan, Cem, Cihan, Baran, Doruk, Rüzgar...

benim de aslında 18 Ekim ama doktorcumu sezaryen için 1 Ekim'e ikna edebilirsem 65 günüm kaldı. Tabii o tarih itibarıyla kilosu ve genel sağlık durumu iyiyse!

benim de aslında 18 Ekim ama doktorcumu sezaryen için 1 Ekim'e ikna edebilirsem 65 günüm kaldı. Tabii o tarih itibarıyla kilosu ve genel sağlık durumu iyiyse!

gunaydın minnoslarrrrr
canım erken deil mi o tarih? benimki 10 ekim normalde bende sezeryan yaparsam sayet 1 ekim diodum 8 gun.ne bilimmirmirmirmir

Herkese günaydın güzellerropuyorumnanaktan
Keyifli sağlıklı bir gün olur inşallah hepimiz için:Saruboceq:

Back
X