2009 Ekim Anneleri

bencede handan pedler, kıyafetler derken çanta şişiyo:asigim:
ben küçük paket orkid koymayı düşünüyom, bide bu hasta bezlerinden koysammı diye düşünüyom emin değilim:utangac: onlarda markettte satılıyo demi:asigim:

canım bende ped koyacam ama ne olur ne olmaz diye birde hasta bezi alıcam yanıma o anda birden lazım olursa telaş yapmayalım diye çantamda kalsın ne yapayım

canım normalde burdada duruma göre yatırıyorlar ama ben hastaneye giremiyorum inanki
hastanelere girince tansiyonum düşüyor.. doktorum beni yıllardır tanıyor bildiği için belki ben bunalmayayım diye 1 gece yatıracak .. bana öyle dedi.

bende hastaneden nefret ediyorum ama burda mecbur birakmiyorlar , canim sezeryan olacaksan birde dikislerin falan kontrol edilecektir 1 gun cok az degilmi ? evine ebe falan gondereceklermi peki ? ciktigin andan itibaren ilk gunler kendine ve bebege dikkat etmen gerekiyor arti ne bilim umarim sana yardimci olacak birileri vardir evinde

:)))) handanım sezaryen falan olursa süt hemen gelmiyormuş ya pompayla sağıp biberonla veriyolar diye attım çantaya biberonu tedbir amaçlı.
taç çok önemli hemen kırmızı kurdelalı al unutma :)
ped olarak orkidin gece olanını aldım en yoğun korumalı olanını. inşallah yeter. şakır şakır kanamaz heralde. gerçi hastanede de hastabezi veriyolamış.

[ canım hasta bezi gereklıymıs..benım ark.sezeryanla yaptı dogumunu hemsıre hasta bezı verın demiş.tabıı oda orkid götürmüş yanımıza allaım yınede normal dogumd anasıl olur bılmem ama

heheh bizimkide soyluyorr az bişi anlatıyorum sevdigim bazı kişiler var herkesle konusmuyrm felan diyorum kızmıyr hamilelikle ilgili konuları konusuyorm diyorm dikkat et erkeklerde girer o sitelere diyor :)))))

cokk degilmii burda hemen gonderiyorlarr galiba cok bilmyrm ama helede normal dogum yapanları hemen :)))) ben ameliyat oldugumda 4 gun kalmıstım hala kan degerlerim dusmemişti ondan yoksa 2 gunde gondericeklerdi mehayım hemen gondersinler yaa bişi olmıcaksa yapamam ben hastanedee pff

yok canım hamilelik psikolojisi ile gormussundurr etkilenmişsindir :))) bencedee bakmana gerek yok Şeniz

Ben duş alcamm gelirim tekrar kıslarr opuyorumnanaktan tirledim :))))

yok canim 3 gun cok degil bence..aslinda bende sikilirim hastanede kalmaktan ama ne yapalim mecburuz birde bu 3 gunde anneye egitim veriliyor nasil bezlenir nasil yikanir falan filan..gerci bezlemek kolayda yikarken korkariz belki ilk asamada...

kıs ilkay burası türkiye doguruosun hadi yallah evine diolar ne hemşire eve gelmesi ebe göndeermesi kaydirigubbakcemile3burda isviçre gibi az insan yokki anacım hangi birimize yetişsinler:roflol:

amazon len bu bizim hastane dogum olayında yogun ya ya bizim dogurcamız gün boş oda felan olmazsa ne olcek önceden rezervemi etsek:roflol:

elalım BEN bakarım ciicler topiğine .. sagol cnm

yerimseniben

cnm battaniyelerin ikisinide penyemi koyuyosun yoksa biri peluşmu???
bide başlık koy extradan...

he evet başlık da koydum elacım. takımlarının başlığından 2 tane attım çantaya.
battaniyelerin biri hastane çıkışının battaniyesi. biri de daha kalın merserizeden battaniye.

ben hastane çıkışı 2 takım koydum yani 2 penye battaniye, o zamana hava soğursa pelus battaniyesinide alıcam...
cnmm yaa bide bende tedbir amaçlı biberon ve emzik koyucamda onlar daha kutusunda duruyo onları yıkayıp götürmek lazım demi, kaynatmak falan gerekirmi siz napcaksınızCADIARZU

hasta bezlerini hastane veriyor zaten canim orkid yeterli bence...

yerimseniben

kıslar bişey soracam hamilelerin dondurulmus gıdalardan yemesi sakıncalı mı???

seldusum dondurulmus gidalar sadece hamileler icin degil genel olarak iyi degil zaten ama gerektigi zamanda mecbur ihtiyacimizi karsiliyoruz ben mumkun oldugu kadar dondurulmus yemiyorum taze tuketmeye calisiyorum , ama dedigim gibi zaman geliyor mecbur kullaniyorum , vitamin degeri dusuyor vs.. ama onun disinda pek sakincasi yok

kıslar bişey soracam hamilelerin dondurulmus gıdalardan yemesi sakıncalı mı???

ben zmümkün oldugunca yememeye calısyorum mevsımınde taze yemek daha faydalıdır sanırım
dondurma gibimi canim..sutlu dondurma faydali bile sut icemiyorsan...
dondurmanın sütsüzünüde yapıyorlarmı canım

bende hastaneden nefret ediyorum ama burda mecbur birakmiyorlar , canim sezeryan olacaksan birde dikislerin falan kontrol edilecektir 1 gun cok az degilmi ? evine ebe falan gondereceklermi peki ? ciktigin andan itibaren ilk gunler kendine ve bebege dikkat etmen gerekiyor arti ne bilim umarim sana yardimci olacak birileri vardir evinde

canım vallahi doktorum öyle dedi bana,birde doktorum saolsun eve kadar bile gelir gerekli görürse belki ondan demiştir.
evde yardımcım olacak en az 2 ay kalsın istiyorum bakalım duruma göre kendimi iyi hissedene kadar yanımda olacak..

yok canim 3 gun cok degil bence..aslinda bende sikilirim hastanede kalmaktan ama ne yapalim mecburuz birde bu 3 gunde anneye egitim veriliyor nasil bezlenir nasil yikanir falan filan..gerci bezlemek kolayda yikarken korkariz belki ilk asamada...

hehe burda oyle degil kıslarr ne egitimi :)))) hemsire ebe gondermekte ilgi alaka bulursak sukur anca ozel hastanelerde az bişi ilgilenirler herhalde :))))))))
normal dogum yapan dogumdan sonra 8 saat felan kalıyor sanırım bir sorun yoksa anne ve bebektee
handanın dedigi gibi yallahh evinizee

CADIARZUalım bu haftasınu tacımıda pedimide nolur nolmaz bide bu bebe başlıkları çok lazım oluomuş sanırım bende 2 tane takımın var onlardanda alım demi , biberon işide mantıklı geldi ben daha biberonda almadımdadelikafadulden

evet canım bebişler başlarından üşürmüş en çok. takımın başlıklarından at çantaya sen.

ben zmümkün oldugunca yememeye calısyorum mevsımınde taze yemek daha faydalıdır sanırım

dondurmanın sütsüzünüde yapıyorlarmı canım

nasil yani sutsuz dondurma derken:uhm: hani soyle dondurulmus meyve sulari gibi olanlarida var ama onlara oranla sutluler daha faydalia.s

MERHABALAR GUZEL ANNELER,

Nasilsiniz bugun?Herkes iyi mi?
Bi kac sayfa goz attim topige sanirim bugunun konusu dogum cantasi olmus. Bende dun alisveris yaptim,hem kizima hem kendime.Aldiklarimi hemen yikadim utuledim.Cantalarimizida hazirladim iki tane.Ufak tefek bi kac eksik kaldi. Birsey sormak istiyorum. Kendinize atlet koyarken nasil bisey koydunuz?Ben once ip askili atlet koydum ama simdi dusunuyorumda onunla emzirmesi zor olucak. yoksa sutyenli gibi birlesik olanlar atletlerdenmi alsam?

hehe burda oyle degil kıslarr ne egitimi :)))) hemsire ebe gondermekte ilgi alaka bulursak sukur anca ozel hastanelerde az bişi ilgilenirler herhalde :))))))))
normal dogum yapan dogumdan sonra 8 saat felan kalıyor sanırım bir sorun yoksa anne ve bebektee
handanın dedigi gibi yallahh evinizee

valla sizin isinizde zor canim neyseki anaciklariniz yaninizdakaydirigubbakcemile5

:)))) handanım sezaryen falan olursa süt hemen gelmiyormuş ya pompayla sağıp biberonla veriyolar diye attım çantaya biberonu tedbir amaçlı.
taç çok önemli hemen kırmızı kurdelalı al unutma :)
ped olarak orkidin gece olanını aldım en yoğun korumalı olanını. inşallah yeter. şakır şakır kanamaz heralde. gerçi hastanede de hastabezi veriyolamış.

evet ben de hep o taçla hayal ediyorum kendimi hihoyyyt
ben kırmızı kurdela mı takarız diye düşündüm ama. var mı öyle hazır fiyonklu taç. nerden aldın canım nasıl bişey....

kıs ilkay burası türkiye doguruosun hadi yallah evine diolar ne hemşire eve gelmesi ebe göndeermesi kaydirigubbakcemile3burda isviçre gibi az insan yokki anacım hangi birimize yetişsinler:roflol:

ay hiç gülesim yoktu allahım yaa..
öyle vallahi aman hastanede bir hemşireye görevliye işin düşüp soru sorma sırf bu yüzden sevmiyom hastaneleri doktoruma da hep söylüyorum..
allahtan doktorumun hastanede borusu ötüyo da bişey oldumu hemşireler sıra oluyor vallahi..

Back
X