Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar neden tek kisilik oda istiyorsunuz ya ben gecen 1 gun hastanede kaldim tek kisilik oda da bunaldim zaman gecirmek zor oluyor , genelde odalar burda iki kisilik ama beni koymadilar iki kisilik odaya , haftaya pazartesi tekrar gidecem yine iki kisilikte kalmak isteyecem umarim bu defa kabul ederler hic olmazssa uyumadigimda birileriyle konusurum
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne gülüyon nann walla kafam karıştı o kimdikafamçokkarıştı
kizlar neden tek kisilik oda istiyorsunuz ya ben gecen 1 gun hastanede kaldim tek kisilik oda da bunaldim zaman gecirmek zor oluyor , genelde odalar burda iki kisilik ama beni koymadilar iki kisilik odaya , haftaya pazartesi tekrar gidecem yine iki kisilikte kalmak isteyecem umarim bu defa kabul ederler hic olmazssa uyumadigimda birileriyle konusurum
hoyttt noluyo ya casus mu varvienetta kim yaaa ben amazona yazdıydım-tatlicadiarzu-
bide sorum bu değildi, biberon ve emziğin yıkanmasıyla ilgiliydi, bunu okudum...
bende ilk basta tek kisilik oda istiyordum ama arkadasim bence iki kisilikler daha iyi yaninda tecrubeli bir anne olursa yardimcida oluyorlar sezeryan falan olursan da cok yardimci olur dedi kararsizim simdi...CADIARZU
ne gülüyon nann walla kafam karıştı o kimdikafamçokkarıştı
:roflol::roflol:amazonun başka adıda var sanırım
ya kıslar çantalartınızın fotolarınızı koysanıza bi sordum nasıl çanta alacaksınız diye konu buraya geldi ama kimsenin çantası nasıl öğrenemedim(((((((
meryemcim bentek kişiilik istiom ama hastanede boşş oda olmazsa die diom
ya kıslar çantalartınızın fotolarınızı koysanıza bi sordum nasıl çanta alacaksınız diye konu buraya geldi ama kimsenin çantası nasıl öğrenemedim(((((((
amazon sölee bana vienetta senmisin?
sen senn yoksaa casusmusun kıs, hamile bi kadının kafasını karıştırmaya utanmıyonmu :))))
hoyttt noluyo ya casus mu var
hee onu okumadım kuşum şimdi gördüm.
emzikle biberonu kaynamış sıcak suda 5 dk beklettim. tekrar kutularına koydum canım. biberonun arkasında öyle yazıyordu.
bahaircim benim deri bavul bi çantam vardı. onu hastane çantası yaptım. ayrıca özel birşey almadım yani.
amazon sölee bana vienetta senmisin?
sen senn yoksaa casusmusun kıs, hamile bi kadının kafasını karıştırmaya utanmıyonmu :))))
KIRILMAZ SERT VALİZ..HEDİYELİ ve ORJİNAL..., #19082993 Gittigidiyor.com
şu tarz bişey alsam olur o zaman dimi??????