Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIRILMAZ SERT VALİZ..HEDİYELİ ve ORJİNAL..., #19082993 Gittigidiyor.com
şu tarz bişey alsam olur o zaman dimi??????
meryemcim bu çanta sadece bebeiş için sanırım dimi???
kızlar bu sıcaklarada iştahınız nasıl..ben bu saat oldu canım haaal bişey ıstemıyor
valla ben 2 saatte bir acıkıyorum sıcak falan bana sökmüyor.
su içmeyi ihmal etme ama. susuz kalmasın vücudun.
evet canım çok da şık olur rengi de çok tatlı.
ben de böyle birşey almak istedim aslında ama dediğim gibi evdekini kullanıyım 2 gün naısl olsa diye düşündüm vazgeçtim. çok hoş.
çok hoş görünüyor..
ben kendim için evdeki bavullarımdan birini kullanıcam boş yere bişey almayı düşünmüyorum..
bebeğe de zaten aldığım bebek bakım çantasını hazırlıcam
valla ben 2 saatte bir acıkıyorum sıcak falan bana sökmüyor.
su içmeyi ihmal etme ama. susuz kalmasın vücudun.
benim ten normalde de valize ihtiyacım olduğu için almayı düşünüyorum. hastane çıkışı için abrtı olmaz dimi? yuh bu kadın tatilemi gelmiş demezler dimi?
aynen valla amazoncum ben de sürekli bişeyler yemek istiyom ya kendimi tutup yemiyom yada meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum:))))))
hoffff aynen . ama meyve falan beni kesmiyo işte. meyeyle pek aram yoktur zaten çok kötü birşey ama malesef böyle.
su içiyprum allahtan ama hatırlattıgınız ıyı oldu unutmustum
elacım ben senin bu çantanı topikte görmüştüm ama senin de bu bebeiş için kullanacağın çanta sanırım. ben kendin için hazırlayacağın çanta içn sormuştum?
hamile kalana kadar ben de öyleydim ağzıma meyve koymazdım. eşim soyup getirirdi gene de yemezdim. ama hamile kalınca korktum bebk beslenemeyecek büyümeyecek diye başladım meyve yemeye şimdi de yiyorum he tok tutuyomu hayır tutmuyo. tam tersi acıktırıyo
başlarda ben de meyveye saldırdım 4 ay olana kadar falan sonra yine bıraktım normale döndüm. hiç aramam meyveyi ne kadar kötü bişey . 1 kilo elma alırım dolapta çürür kimse yan bakmaz. eşim de yemez . alıyorum alıyorum çürüyor çöp oluyor almıyorum artık ben de. ben de bir kaç meyveden çok az şekerli komposto yaptım yemeğin ya da öğün aralarında içiyorum. böyle bi çözüm buldum hiç yoktan iyidir dimi:))