- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
bnmkıde 29+6 da 1450 ydi bnmkı zayıfmıs kız senınkının yanında:) bnde eylülün ilk haftası gıtcem :)
yok kıss zayıf değil aynı nerdeyse opuyorumnanaktan bizimkiler tosuncuk olmaz ama öyle gibi görünüyor şakkıdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnmkıde 29+6 da 1450 ydi bnmkı zayıfmıs kız senınkının yanında:) bnde eylülün ilk haftası gıtcem :)
benim suan 2450 bana biraz fazla gibi geldi. daha dogumada var az yiyim bari artik
yok kıss zayıf değil aynı nerdeyse opuyorumnanaktan bizimkiler tosuncuk olmaz ama öyle gibi görünüyor şakkıdı
delüü sende ne güzel işte opuyorumnanaktan az felan yiyip bebişini aç bırakma sakınklava:
bn de cıkıyorum yavaştan.kocişle buluşcaz ...görüşürüz kızlar a.s.
slm millet biz geldik yinee nasılsınız bakalım..ay biz cook acıktık birazdan yemek yiyecez zemuszemus
amin canıom bakalım ksımetse ayaz lucak hayırlısıylaaaçok güzel yasemincim ismiyle yaşasın AYAZ bebek opuyorumnanaktan
sağol canım benimm en uygun bu ismi buldukkkayaz benim yagenimin de adı olcak inşallah eylülde gelio oda hayırlısıyla cok güzel bi isim bence
sizinkide çok güzel canım opuyorumnanaktangüzelmiş canım adıyla yaşasın. Bizimkide bertuğ deha olacak nasıl bizimki güzelmi.
aslında babasının ismini koymayı düşünüyorduk harun kayınvalde istemiyor göbek adını koyun diyorrrr kaydirigubbakcemile3yasemincim ayaz değişik bi isim yanına bişey eklemeyi düşünüyomusunuz cnm?
oyy tosuncuk maşallah canım meleğineselam annisler nasilsiniz? bugün bura coook sicak 33derece evler yaniyovallah
doktordan geldim az önce oglumun kilosu 2243gr olmus teyzeleri sizce nasil iyimi``???boyunu ölcmüyo ama ölcemiyomus daha dogrusuCADIARZU
bn de cıkıyorum yavaştan.kocişle buluşcaz ...görüşürüz kızlar a.s.
:bbo:ama o zamanda dogum zor olur sekerim öyle olmazmi
kızlar ben eşimin işi dolayısıyla elazığdayım burda medical parka gidiyorum kontrollere ve doktorumdan da çok memnunun hamileliğimin en başından beri hep ona gittim ama şimdi tayinimiz çıktı ankaraya ikimizinde aileleri ankarada bayram haftası ankaraya gitcez inş temelli. ben şimdi ne yapcam ankaradaki arkadaşlar yardımcı olun hangi hastanelere gidiyosunuz doğumlarınız hangi hastanelerde olucak. şimdiden sıkıntı bastı beni taşınmak bi taraftan bebişin doğumu bi taraftan oyyy oyyy:bbo:
bende cikiyorum arkadaslar opuyorumnanaktanherkese güle güle iiyi sohbetler
selam kızlar
biz eminönüne gittik bugün eksiklerimizin bir çoğunu aldık azı kaldı..
ayyy üstümden büyük bir yük kalktı..
cnm havuzlu handanmı aldın.ya bişey sorcam bu havuzlu han deikleri yerde 1 tanemi mağaza var?nasıl uygunmu kalitesi falan nasıl?selam kızlar
biz eminönüne gittik bugün eksiklerimizin bir çoğunu aldık azı kaldı..
ayyy üstümden büyük bir yük kalktı..
ANG€L;8570172 .!.:cnm havuzlu handanmı aldın.ya bişey sorcam bu havuzlu han deikleri yerde 1 tanemi mağaza var?nasıl uygunmu kalitesi falan nasıl?
esmacım bende c.ertesi gidicem bi aksilik çıkmazsa